Vprašanja, razprave o izdelkih Mineralna kletka za ptice Zolia - Več velikosti
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurent
Kakšna velikost prečke za Diamant gouldove, padda, japonske vrabce? In kakšna velikost za evfeme, kot so papiga Katherine toui, papiga turquoisine in papiga skvostna?
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, majhno prečko je primerno za neločljive papige
1 sporočila
christian
Pozdravljeni,
Želim samo poročati, da sta bila zadnja dva kupljena ptičja stojala (perchoirs) pokvarjena. Pri srednjem (vijoličnem) je ven štrlela žica, pri največjem pa se mi je dobesedno zlomil na več delov.
To sem že prijavil, vendar nisem prejel odgovora. Zato sem prekinil naročnino!
C.Giraud
Želim samo poročati, da sta bila zadnja dva kupljena ptičja stojala (perchoirs) pokvarjena. Pri srednjem (vijoličnem) je ven štrlela žica, pri največjem pa se mi je dobesedno zlomil na več delov.
To sem že prijavil, vendar nisem prejel odgovora. Zato sem prekinil naročnino!
C.Giraud
1 sporočila
thomas
https://voitureandcoo.com/
1 sporočila
béatrice
Kakšno velikost kletke je potrebna za neskončne papige v seriji barvnih kletk, kjer so na voljo različne velikosti?
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, Imam velike modele, ampak za sivega papagaja iz Gabona, za par neločljivih, je majhen ali srednje velik model povsem zadosten, razen če imate več parov. Lep pozdrav
7 sporočila
romain
Dober dan. Mali je popolnoma primeren za nerazdružljive. Lahko vzamete tudi srednjega, vendar samo kot drugo izbiro. Lep pozdrav
3 sporočila
valery
Pozdravljeni, mala kletka je dovolj velika za neločljive, lep pozdrav