Vprašanja, razprave o izdelkih Mineralna kletka za ptice Zolia - Več velikosti

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laurent
1 sporočila
laurent fr
Kakšna velikost prečke za Diamant gouldove, padda, japonske vrabce? In kakšna velikost za evfeme, kot so papiga Katherine toui, papiga turquoisine in papiga skvostna?
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, majhno prečko je primerno za neločljive papige
christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni,

Želim samo poročati, da sta bila zadnja dva kupljena ptičja stojala (perchoirs) pokvarjena. Pri srednjem (vijoličnem) je ven štrlela žica, pri največjem pa se mi je dobesedno zlomil na več delov.

To sem že prijavil, vendar nisem prejel odgovora. Zato sem prekinil naročnino!

C.Giraud
thomas
1 sporočila
thomas fr
https://voitureandcoo.com/
Béatrice
1 sporočila
béatrice fr
Kakšno velikost kletke je potrebna za neskončne papige v seriji barvnih kletk, kjer so na voljo različne velikosti?
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, Imam velike modele, ampak za sivega papagaja iz Gabona, za par neločljivih, je majhen ali srednje velik model povsem zadosten, razen če imate več parov. Lep pozdrav
Romain
7 sporočila
romain fr
Dober dan. Mali je popolnoma primeren za nerazdružljive. Lahko vzamete tudi srednjega, vendar samo kot drugo izbiro. Lep pozdrav
Valery
3 sporočila
valery fr
Pozdravljeni, mala kletka je dovolj velika za neločljive, lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo