Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Pozdravljeni, Ali je potrebna plačljiva naročnina za dostop do vseh funkcij aplikacije? Hvala. Olivier
Morgane
2 sporočila
morgane fr
Brez naročnine za uporabo aplikacije
julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je mogoče prepovedati vstop samo enemu registriranemu mačku ponoči, na primer, medtem ko drugemu registriranemu mačku dovolimo, da se prosto giblje?
Morgane
2 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, ne, ni mogoče narediti različnih dovoljenj ali prepovedi glede na mačke. Ali pa tega nisem našel. Na spletni strani izdelka je veliko informacij in ročno prenesljiv priročnik za vsa ta vprašanja, se mi zdi ☺️
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, v primeru izpada električne energije in posledično izgube Wifi, ali mačja vrata ostanejo zaprta? Ali se preklopijo v odprti način, tako da mačka ni zaklenjena zunaj? Hvala za vaš odgovor.
LAURENCE
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, ali je mogoče ročno vnesti številko čipke za mačko?
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Zdravo, vnesti številke mikročipa ni potrebno. Ko dodate novega ljubljenčka, vratca za mucke samodejno zaznajo mikročip in ga shranijo.
alain
2 sporočila
alain fr
Ne, ni mogoče ročno vnesti čipa
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, kupil sem povezano mačjo loputo Microchip catflap Connect in rad bi dodal še eno. Ali lahko kupim še eno brez HUB-a? Če je tako, kaj je referenčna številka? Ali lahko Hub upravlja obe mačji loputi? Lep pozdrav
Marc
1 sporočila
marc fr
Pozdravljeni, ali obstajajo posebna priporočila glede postavitve Huba v povezavi z mačjim prehodom? Nameravam namreč namestiti mačji prehod v klet in Hub v bližini usmerjevalnika, to je v pritličju.
alain
2 sporočila
alain fr
Preverite povezavo Wi-Fi vnaprej s pomočjo aplikacije za merjenje signala Wi-Fi, na primer med lokacijo namestitve in vašim usmerjevalnikom.
paul
1 sporočila
paul fr
Pozdravljeni! Ali bo paket "Chatière connectée Microchip catflap Connect + HUB Sureflap" vključeval tudi koncentrator za nadzor in programiranje na daljavo? Hvala, Paul Hermann
CYRIL
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, Da, vse je vključeno, mačja vrata in hub. Lep pozdrav.
Elisa
1 sporočila
elisa fr
Pozdravljeni g. Hermann, Potrjujem, Hub je vključen v škatlo. Vendar morate biti pozorni na naročanje izdelka z naslovom "Chatière connectée Microchip catflap Connect + HUB Sureflap" (ref 264090)... ker sem se sama skoraj zmotila z drugim, nepovezanim modelom pri mojem naročilu. Lep večer! Elisa.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo