Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, Ali je potrebna plačljiva naročnina za dostop do vseh funkcij aplikacije? Hvala. Olivier
2 sporočila
morgane
Brez naročnine za uporabo aplikacije
2 sporočila
julien
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je mogoče prepovedati vstop samo enemu registriranemu mačku ponoči, na primer, medtem ko drugemu registriranemu mačku dovolimo, da se prosto giblje?
2 sporočila
morgane
Pozdravljeni, ne, ni mogoče narediti različnih dovoljenj ali prepovedi glede na mačke. Ali pa tega nisem našel. Na spletni strani izdelka je veliko informacij in ročno prenesljiv priročnik za vsa ta vprašanja, se mi zdi ☺️
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, v primeru izpada električne energije in posledično izgube Wifi, ali mačja vrata ostanejo zaprta? Ali se preklopijo v odprti način, tako da mačka ni zaklenjena zunaj? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, ali je mogoče ročno vnesti številko čipke za mačko?
1 sporočila
elodie
Zdravo, vnesti številke mikročipa ni potrebno. Ko dodate novega ljubljenčka, vratca za mucke samodejno zaznajo mikročip in ga shranijo.
2 sporočila
alain
Ne, ni mogoče ročno vnesti čipa
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, kupil sem povezano mačjo loputo Microchip catflap Connect in rad bi dodal še eno. Ali lahko kupim še eno brez HUB-a? Če je tako, kaj je referenčna številka? Ali lahko Hub upravlja obe mačji loputi? Lep pozdrav
1 sporočila
marc
Pozdravljeni, ali obstajajo posebna priporočila glede postavitve Huba v povezavi z mačjim prehodom? Nameravam namreč namestiti mačji prehod v klet in Hub v bližini usmerjevalnika, to je v pritličju.
2 sporočila
alain
Preverite povezavo Wi-Fi vnaprej s pomočjo aplikacije za merjenje signala Wi-Fi, na primer med lokacijo namestitve in vašim usmerjevalnikom.
1 sporočila
paul
Pozdravljeni! Ali bo paket "Chatière connectée Microchip catflap Connect + HUB Sureflap" vključeval tudi koncentrator za nadzor in programiranje na daljavo? Hvala, Paul Hermann
1 sporočila
cyril
Pozdravljeni, Da, vse je vključeno, mačja vrata in hub. Lep pozdrav.
1 sporočila
elisa
Pozdravljeni g. Hermann, Potrjujem, Hub je vključen v škatlo. Vendar morate biti pozorni na naročanje izdelka z naslovom "Chatière connectée Microchip catflap Connect + HUB Sureflap" (ref 264090)... ker sem se sama skoraj zmotila z drugim, nepovezanim modelom pri mojem naročilu. Lep večer! Elisa.