Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni,Imam ameriškega stafforda starega nekaj več kot 4 mesece, tehta 12 kilogramov! Koliko hrane Pro Plan Puppy Large Athletic moram dati? Hvala za vaš odgovor. Emilie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Količine, ki jih morate dati vašemu psu (glede na njegovo težo), najdete na zadnji strani paketa s briketi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Količine, ki jih morate dati vašemu psu (glede na njegovo težo), najdete na zadnji strani paketa s briketi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
andrée
Dober večer, imam majhnega maltežana, starega 3 mesece. Koliko briketov naj mu dam? Moj veterinar pravi, da ga preveč hranim. Prav tako so mi rekli, da živali nikoli ne smemo hraniti z govedino. Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, količina briketov, ki jih dajete vaši živali, je ponavadi navedena na pakiranju briketov, ki jih kupite. Ne odsvetujemo posebej govedine za žival, vendar "bele" mesnine vaši živali priskrbijo več beljakovin.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
séverine
Pozdravljeni, kakšen je dnevni odmerek briketov Pro plan za sterilizirane odrasle pse, po merilniku Pro plan, ki ga je treba dati 5-letni psički gladkodlakega Fox terierja, ki živi v stanovanju? Hvala 0609778962
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dnevni odmerek za vašega psa znaša 115g, to je po dva odmerka po 75g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia