Vprašanja, razprave o izdelkih Mehka transportna kletka VARIO za psa
26 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
océane
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako očistiti to kletko? Kmalu bom dobil francoskega buldožka in iščem kletko, kjer bo lahko imel svoj mali kotiček ponoči in kadar me ni doma. Ker je še mladič, bo nedvomno prišlo do majhnih nesreč in zato mora biti čiščenje enostavno.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Podloga za tla je snemljiva in jo lahko enostavno operete v stroju. Zaradi varnosti vašega mladička in integritete izdelka vam odsvetujemo, da vašo žival zapirate v kletko med vašo odsotnostjo. Kletka Vario je izdelana iz trpežne tkanine, vendar ni zasnovana za grizenje in praskanje. Hitro bi se lahko poškodovala zaradi vašega mladička.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
wendy
Pozdravljeni,
Želim leteti z letalom in da bi moj bichon sprejet v kabini, skupaj s kletko ne sme tehtati več kot 8 kg. Trenutno tehta 7 kg in ne poznam teže vaših prevoznih kletk. Prav tako bi rad vedel, katera kletka je najbolj primerna zanj.
Lep pozdrav.
Želim leteti z letalom in da bi moj bichon sprejet v kabini, skupaj s kletko ne sme tehtati več kot 8 kg. Trenutno tehta 7 kg in ne poznam teže vaših prevoznih kletk. Prav tako bi rad vedel, katera kletka je najbolj primerna zanj.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, teže teh škatel iz blaga so nad 3kg za najmanjši model. Nažalost bo težko najti transportno škatlo, ki tehta manj kot 1kg in je primerna za velikost vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
leila
Pozdravljeni, za velikost xl, zakaj je navedeno 61 cm in 71 cm za širino?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost 71 cm se nanaša na dno izdelka, velikost 61 cm pa na zgornji del izdelka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni, morda bi me zanimala ta transportna kletka, da bi z njo odšli na počitnice, vendar bi vas prosil, če mi lahko poveste, katero velikost kletke naj izberem za avstralskega ovčarja. Vnaprej se vam zahvaljujem, v višino meri približno 60 cm v grebenu.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da vzamete velikost L, ref. 30757. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
coline
Pozdravljeni,
želel bi vedeti, kako se ta kletka pritrdi ali fiksira v avtu? Ali ima ročaj na vrhu, skozi katerega lahko potegnemo pas? Hvala :)
želel bi vedeti, kako se ta kletka pritrdi ali fiksira v avtu? Ali ima ročaj na vrhu, skozi katerega lahko potegnemo pas? Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vario nima ročaja za nošenje. Opremljen je z ježkom za pritrditev v avtomobilu in klini za pritrditev na tla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni,
Rad bi potrdil velikost prevozne kletke Vario M: 76 × 48 × 51 cm: torej je dolžina 76 cm, širina 48 cm in višina 51 cm?
Hvala
Rad bi potrdil velikost prevozne kletke Vario M: 76 × 48 × 51 cm: torej je dolžina 76 cm, širina 48 cm in višina 51 cm?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, res gre za te mere. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Živjo, mi lahko poveste, katero velikost potrebujem za nemškega ovčarja? Hvala, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da izmerite svoje živali, da boste izbrali pravo velikost za njihovo udobje.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
brigitte
Dober večer, katero velikost moram izbrati za kavalirja kralja Karla? Kako se pričvrsti kletko na avtomobilski sedež? Ali ima kletka odprtino na vrhu in pritrdilni element v notranjosti za pritrditev psa? Hvala za vaše odgovore
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za Cavalier King Charlesa bi morala biti ustrezna velikost S. Ta prevozna kletka bi morala biti nameščena v prtljažniku vašega avtomobila. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alison
Pozdravljeni,
V primerjavi z železno kletko, ki se zdi bolj zračna, ali pes v tej ne čuti prevelike zadihanosti? Bojim se, da bi zaradi pomanjkanja svetlobe in ker je preveč zaprta, lahko dobil paniko.
Lep pozdrav
V primerjavi z železno kletko, ki se zdi bolj zračna, ali pes v tej ne čuti prevelike zadihanosti? Bojim se, da bi zaradi pomanjkanja svetlobe in ker je preveč zaprta, lahko dobil paniko.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost ne moremo predvideti reakcije vašega psa. Vendar pa o tem izdelku nimamo negativnih povratnih informacij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
claire
Pozdravljeni, katera velikost bi bila idealna za šetlandskega ovčarja? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost L Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, Na fotografiji ne vidim dobro. Mi lahko poveste, če je mreža samo na vrhu ali je tudi ob straneh? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mreža se nahaja samo na vrhu. Ob straneh je del iz mreže za dobro zračenje, ko je torba zaprta.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalie
1 sporočila
irish
Pozdravljeni, Imamo standardnega jazbečarja, ki meri 40 cm v dolžino (dolžina hrbta). Mislite, da bi velikost S zadostovala? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S bi dejansko morala ustrezati vašemu jazbečarju.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, glede na dimenzije 76X48X51 cm, v kakšnem vrstnem redu so višina, širina in dolžina, hvala
1 sporočila
david
Pozdravljeni,Kakšna velikost bi bila potrebna za zlatega prinašalca?Hvala vnaprej...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo velikost L, prosimo preverite, če se prilega v vaš avtomobilski prtljažnik. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia