Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
fabien
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če bi ta kletka šla v prtljažnik golfa 6 brez zadnje police, seveda. In če je združljiva z pasmo staffordshire bull terier, maksimalno 43 cm v vihru. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta prevozna kletka ne bo primerna za vašega stafforda: zasnovana je za dva majhna ali srednje velika psa. Poleg tega material iz blaga ne bo dovolj odporen: kletka iz kovine ali plastike bi bila bolj primerna. Za izbiro velikosti je nujno natančno izmeriti razpoložljiv prostor v prtljažniku vašega vozila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni,
lahko mi prosim poveste, če je mogoče to škatlo postaviti na zadnje sedeže avtomobila in ne v prtljažnik?
Hvala vam,
Patricia
lahko mi prosim poveste, če je mogoče to škatlo postaviti na zadnje sedeže avtomobila in ne v prtljažnik?
Hvala vam,
Patricia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to transportno škatlo lahko postavite na zadnji sedež avtomobila, vendar jo morate dobro pritrditi, saj je dokaj široka in bo manj stabilna kot če bi bila postavljena na tla prtljažnika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
caroline
Imam dva jackska russella. Ali ta vrsta kletke ni prevelika? Ali je lahko vzdrževati?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Enostavna za vzdrževanje in priročna, ta prevozna kletka bi bila primerna za vaše živali. Za njihovo udobje jo priporočamo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
meganne
Torej, zopet bom postavil svoje vprašanje z vsemi potrebnimi informacijami. Menite, da bi bila ta kletka primerna za prevoz dveh avstralskih ovčarjev (velikost 55 cm višine v grebenu in 60 cm skrčenih v klobčič)? Glede na to, da sta v avtu zelo mirna! hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na vaše podrobne opise bi ta prevozna kletka lahko ustrezala.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
meganne
Pozdravljeni, ali menite, da bi bila ta kletka primerna za prevoz dveh avstralskih ovčarjev?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odgovoriti je zelo težko, ne da bi imeli več informacij, kot so velikost, teža in vedenje vsakega psa. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
4 sporočila
cedric
Pozdravljeni, menite, da bi ta vrsta škatle lahko zdržala dva psa primerljive velikosti (samica haskija in samica labradorca (mešančka)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta transportna škatla ne bo ustrezala.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
christiane
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so sprednja vrata iz blaga ali mreže, da bom vedel, ali lahko živali vidijo zunanjost, ko so vrata zaprta. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vrata so narejena na pol iz blaga in na pol iz mreže.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vrata so narejena na pol iz blaga in na pol iz mreže.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia