Vprašanja, razprave o izdelkih Medalja TIC-CLIP - Zaščita do 2 leti - Proti bolham in klopom
78 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
laura
Pozdravljeni, moj pes na ovratnici že ima medaljon z mojo številko. Ali je v redu, če sta oba medaljona drug ob drugem? Ali ne bo nobene težave, če se bosta drgnila drug ob drugega, in ali to ne bo spremenilo njihove učinkovitosti? Hvala :)
1 sporočila
aude
Načeloma ni težav. V navodilih piše: prepričajte se, da je tic-clip vidna, če je pritrjena poleg identifikacijske medalje. Sam jo namestim pred identifikacijsko medaljo. Na voljo so tudi silikonske zaščite za identifikacijske medalje, da medalje ne ropotajo, ko trkajo med seboj!
3 sporočila
laura
Hvala, Aude :)
1 sporočila
claire
Za mojo 18-kilogramsko psičko je bilo potrebno obešati medaljon z dvema majhnima priloženima obročkoma, prav tako je bilo določeno, da se dve medalji ne smeta dotikati. Torej se medeljon lahko obesi kjer koli za nas. Zato smo odstranili tisto z njeno številko (namesto tega smo dali ovratnik z vzvezano njeno ime + številko) Za psičko, ki gre ven vsak dan, veliko v gozd, v gore, medaljon ne preprečuje, da bi se klopi prijeli nanjo. Včeraj sva to videla z veterinarjem, za mestnega psa, sprehod po parkih to lahko zadostuje, za našo to ni učinkovito.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, OK, nisem našel klopa na svoji psički. Toda napad bolh, končno 2 z jajčeci na križu. Ali lahko nanesem še en izdelek proti bolham?? Moja psička ima eksokrini pankreatitis, je zelo občutljiva.
2 sporočila
vanessa
Diatomejska zemlja je učinkovita proti bolham
1 sporočila
nathalie
Prav tako sem zelo razočarana, kupila sem jih 4, a imajo moji psi še vedno bolhe. Pred uporabo ovratnice Seresto nikoli težav. Več kot 100 € vrženih stran. Nathalie MOUGEL
1 sporočila
brigitte
amorfnata diatomejska zemlja je dobra in jo lahko damo tudi v posteljnino. Osebno poleg tega uporabljam še kis štirih tatov.
2 sporočila
vanessa
Brigitte, kako nanesete kis štirih tatov?
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, ali se lahko medaljon uporablja proti flebotomom? Hvala.
1 sporočila
christiane
OPRAVIČUJEM SE, DA SEM ALI BOLJE REČENO MOJ PES in jaz med 27 % nezadovoljnih, saj mu najdem več klopov po vsakem sprehodu, čeprav redno čistim njegovo medaljo.
2 sporočila
elodie
Pozdravljeni, zakaj se cena, prikazana, razlikuje od tiste v košarici?
1 sporočila
laurent
Cena pri meni je dobra... Cena 27,99 € je ZAČETNA in torej velja za 2 kosa. Drugače je 28,99 €.
1 sporočila
frédérique
Pozdravljeni, zlomil sem enega od dveh obročkov, ki sta bila pritrjena na medaljo mojega psa, ki tehta 25 kg. Kje jih lahko najdem in ali je nujno, da sta dva? Vnaprej hvala.
3 sporočila
francoise
En prstanek je dovolj, čeprav je mogoče dodati še dva za večjo zaščito
1 sporočila
dany
Pozdravljeni, je medalja združljiva z GPS ovratnico? Hvala
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, mislim, da ni motenj med GPS ovratnico in medaljonom Tic clip ... vendar je ekipa Zoomalia zagotovo bolj primerna za odgovor na vaše vprašanje kot jaz..! Želim vam odličen dan, S spoštovanjem, Brigitte M.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, če nanesemo medaljo tic clip, ali lahko uporabimo pipeto za zdravljenje, ko se odpravljamo v toplo državo?
7 sporočila
cynthia
Dober večer, načeloma se medalja uporablja sama, če želite uporabiti dodatek, obstaja Anibio prašek, ki ga lahko dodate hrani ali melaflon spot on (kapljice za nanos na dlako). Kar se mene tiče, brez težav priporočam vse 3 izdelke!
1 sporočila
margaux
Pozdravljeni, osebno uporabljam odvračalno ovratnico poleg medaljona, zato mora biti tudi pipeta kompatibilna!
5 sporočila
inès
Pozdravljeni,Da!
2 sporočila
carole
Pozdravljeni, koliko nagradnih medalj moram vzeti za psa težkega 45 kg? Če sem prav razumel, ena ne ščiti dovolj, kajne?
7 sporočila
cynthia
Pozdravljeni, od 15kg naprej je potrebna samo ena medalja, vendar je treba namestiti 2 obročka (priložena).
1 sporočila
lina
Pozdravljeni, za psa težkega 45 kg zadostuje en medaljon, vendar je potrebno uporabiti oba priložena obročka. Za pse težke manj kot 15 kg zadostuje en obroček.
1 sporočila
justine
Na voljo je le ena medalja, nanjo bo treba le pritrditi dva obroča, ki sta priložena medalji. (in pustiti ogrlico psom ves čas)
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, ali mora moj pes ves čas nositi ovratnico, ali pa mu jo lahko snamem, ko smo doma?
7 sporočila
cynthia
Pozdravljeni, priporočljivo je, da se ga nosi neprekinjeno, da se optimizira zaščita. Na škatli je napisano, da ga lahko ponoči odstranimo, vendar mora ostati v bližini psa.
9 sporočila
katia
Pozdravljeni,Za optimalno uporabo naj bo ovratnica vedno na vašem psu in ne pozabite je redno čistiti. Vse uporabne informacije so zapisane na embalaži.
6 sporočila
franoise
Priporočamo, da svoji živali medaljon pustite ves čas, dan in noč. Preberite priložena navodila za medaljon.
14 sporočila
laurent
Lahko medaljon uporabimo za dvomesečnega mladiča pasme coton de tulear? Hvala za informacijo.
6 sporočila
danièle
Gre za 100 % naravno medaljo
2 sporočila
sandrine
Vzel sem ga za svojega 4-mesečnega mladiča staffie
1 sporočila
jenny
Imam sedem let starega kodrastega bišona, pri katerem to deluje dobro. Vaš je mlad, vendar nisem videl kontraindikacij zaradi starosti.
9 sporočila
katia
Da, popolnoma primerna za mladičke in mucke
7 sporočila
cynthia
Seveda, brez skrbi
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali lahko uporabim medaljon na psu, ki tehta 3 kg? Hvala.
7 sporočila
cynthia
Pozdravljeni, da, brez težav, moj shih-tzu nosi to medaljo že skoraj 2 leti brez problemov.
9 sporočila
katia
Za vašega psa ni skrbi, uporabljam jo tudi za mucke in mladičke psov. Edina "omejitev" je, ker gre za bioenergetsko medaljo, jo je treba enkrat mesečno očistiti pod vodo z zavestno pozornostjo.
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali se lahko medaljon uporablja na psu, ki tehta 3kg? Hvala.
1 sporočila
miron
Pozdravljeni,
Ali je ta medaljon tudi zaščitni za moškega? Na primer, ko gre v gozd.
Hvala,
Miron
Ali je ta medaljon tudi zaščitni za moškega? Na primer, ko gre v gozd.
Hvala,
Miron
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta obesek je zasnovan za pse, zato vam ne moremo jamčiti njegove učinkovitosti pri ljudeh. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, ste na koncu preizkusili? To je dobra ideja.
1 sporočila
brigitte
ta medalja obstaja za ljudi, kupil sem jo zase in jo nosim, kadarkoli grem ven, ker klopi me obožujejo!!!
1 sporočila
angela
Pozdravljeni, imam havanskega bišona z dolgim in gostim kožuhom, ali je to združljivo z medaljončkom, ki mora biti v stiku z živaljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, popolnoma, s daljšimi dlakami ni nobenih težav. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michèle
Pozdravljeni, imam psico, ki je pravi magnet za klope kljub mesečni tableti in zanima me, ali je treba medaljon nositi ves čas ali samo med sprehodi, saj iz varnostnih razlogov nikoli ne nosi ovratnika, razen ko je na sprehodu. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nujno je, da je medaljon vedno v stiku s psom 24 ur na dan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cécilia
Pozdravljeni,
Imamo elektronsko mačjo loputo, ki zazna identifikacijski čip naših živali, opazil sem, da medaljon ni združljiv s tem sistemom... Ali veste, ali obstaja kakšen drug združljiv medaljon? Hvala
Imamo elektronsko mačjo loputo, ki zazna identifikacijski čip naših živali, opazil sem, da medaljon ni združljiv s tem sistemom... Ali veste, ali obstaja kakšen drug združljiv medaljon? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za medaljo Tic-Clip ni enakovrednega izdelka. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
3 sporočila
laura
Preizkusila sem Tickless in sem bila kar zadovoljna.
1 sporočila
méganne
Pozdravljeni! Zanimalo me je, če je možno združiti ovratnico proti parazitom (na primer Seresto) z medaljo Tic-Clip? Morda celo pritrditi medaljo Tic-Clip na antiparazitno ovratnico? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti dve izdelki sta popolnoma različni: Seresto je kemični antiparazitik, medtem ko je obesek Tic-Clip naravni "odganjalec" parazitov. Lahko uporabljate oba, vendar to ni res koristno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
inès
Pozdravljeni,Za moj del sem ga pritrdila na protiparazitarno ovratnico moje psice za malo več varnosti, če medaljica ne bi delovala.In od takrat ni imela nobene klopa!
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni! Kmala bom sprejela dva meseca staro psičko pasme golden retriever in sem že naročila to medaljon. Ali jo je potrebno navlažiti pred prvo uporabo? Ali jo je treba posušiti po navlažitvi? Ali se učinkovitost začne, ko začnemo uporabljati izdelek, ali že ob nakupu (medtem ko je še vedno v embalaži)? Hvala vnaprej.
5 sporočila
inès
Pozdravljeni,
Da, že ob prvi uporabi jo je treba sprati.
Po tem je ne smete obrisati, saj sicer ponovno polnjenje ne bi imelo smisla.
Aktivira se 5 dni po prvem izpiranju.
Lep dan.
Da, že ob prvi uporabi jo je treba sprati.
Po tem je ne smete obrisati, saj sicer ponovno polnjenje ne bi imelo smisla.
Aktivira se 5 dni po prvem izpiranju.
Lep dan.
1 sporočila
roseline
Moj pes ponoči ne nosi ovratnice, zato ne bo nosil medaljona (spi v moji sobi). Ali je to kljub temu sprejemljivo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za zagotovitev učinkovitosti medaljončka je potrebno, da je v stalnem stiku z živaljo. Medaljon lahko pritrdite na lažji ovratnik ali pašček, če ne želite, da bi žival nosila svoj običajni ovratnik. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
anita
Ali je ta izdelek primeren za trimesečnega mladička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta medalja je primerna tako za odrasle kot tudi za mladičke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michele
Pozdravljeni, ali lahko moj pes nosi to medaljo hkrati s svojim ovratnikom za dresuro (z daljinskim upravljalnikom)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko kombinirate obe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
josiane
Pozdravljeni, moji psi nosijo ovratnico samo med sprehodi. Torej ne bodo imeli predmeta stalno pri sebi. Bo to učinkovito, če se predmet uporablja samo med izhodi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta medaljon mora biti v stalnem stiku s psom, zato bo veliko manj učinkovit, če ga nosi le med sprehodom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, moj pes ima elektronski čip za identifikacijo, ali mu lahko dam to medaljo? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrjujemo vam, da lahko to medaljo uporabite na svojem psu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Potrjujemo vam, da lahko to medaljo uporabite na svojem psu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, mora pes nositi to ves dan, tudi doma? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta medaljon naj vaša žival nosi ves čas. Enkrat na mesec ga je potrebno sprati z čisto vodo za 1 minuto. Učinkovit je do 2 leti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
angélique
Pozdravljeni, ali je medaljon Tic-Clip učinkovit proti bolham in klopom? Ali lahko medaljon Tip-Clic pritrdimo na mačji oprsnik? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta medalja je učinkovita. Pritrditi jo morate na ovratnico vaše živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandra
Želim naročiti to medaljo, ampak ali imate kakšne povratne informacije o njeni resnični učinkovitosti? Ali je primerna za pse vseh velikosti? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Nimamo negativnih povratnih informacij o tem izdelku. Ta medalja ustreza vsem psom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nimamo negativnih povratnih informacij o tem izdelku. Ta medalja ustreza vsem psom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
tainara
Preveč drago za malo rezultatov, moja dva mucka imata še vedno bolhe...
2 sporočila
carine
Uporabljam medaljo že 4 leta, za psa dolgodlake pasme, ki tehta 7 kg (cotons de tuléar), in sem zelo zadovoljna. Na nasvet veterinarja psu v avgustu, preden gremo na počitnice, dam kapljico pipete, da okrepim zaščito proti komarjem, in ni nobenih težav. Enega leta sem jo celo pritrdila na ovratnico seresto.
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, svoji psički dajem veterinarsko tableto NexGard in rada bi vedela, ali bi lahko hkrati uporabila vašo obesko Tic-Clip za dodatno zaščito, saj ima kljub tabletam občasno še vedno bolhe in posledično hude alergijske reakcije.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Če želite dopolniti zaščito proti klopom in bolham s tic-clipom z dodatnim izdelkom, je bolje, da izberete tic-off od ANIBIO, ki je prav tako v pudrasti obliki za dodajanje hrani.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
annick
Pozdravljeni, ali je ta izdelek združljiv z elektronskim identifikacijskim čipom za pse?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tic-clip ni združljiv z mačjimi vratci z bralnikom elektronskega čipa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
madeleine
Ali je ta izdelek primeren za dva meseca starega mucka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker ta izdelek ne vsebuje insekticida, bi moral biti primeren za vašega mucka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia