material za terarij 132x45x60 za kraljevega pitona?

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pierre
134 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni,

Idealno bi bilo dodati besedilo k vašemu vprašanju! 

Marc
1 sporočila
marc fr

Kakšno ogrevanje in kakšno svetlobo naj uporabim za terarij velikosti 132x45x60? Da se bo moj piton počutil dobro.

sebastien
2 sporočila
sebastien fr

keramična svetilka je boljša za žarnice do 60 vatov

sebastien
2 sporočila
sebastien fr

in morda še ogrevana podloga, priporočam, saj imam 3 pitone

thierry
2 sporočila
thierry fr
Torej, jaz ti zelo odsvetujem uporabo keramične žarnice, kot ti je priporočil Sebastien_D (to izsuši zrak in ne želim niti govoriti o nevarnosti opeklin, če bi se piton dotaknil žarnice! In treba je vedeti, da kače na splošno ne čutijo opeklin)!!! Ima 3 pitone!!! To je zaskrbljujoče!! Torej, za začetek, tvoj terarij je celo za odraslo žival prevelik! Za en sam primerek je terarij velikosti 90/50/50 zelo primeren! Gre za žival, ki jo lahko zelo stresira prevelik prostor, zato je treba njeno okolje čim bolj omejiti. Zato ti svetujem, da dodaš veliko dekoracij in skrivališč (najmanj 2, eno v toplem in eno v hladnem delu). Za ogrevanje uporabi grelno podlogo, ki pokriva 1/3 ali polovico terarija, ker imaš velik terarij. Za osvetlitev bo dovolj UVB neonka 2.0, vendar nameščena zunaj terarija, saj pitoni ne marajo premočne svetlobe. Osebno sem si kupil LED sistem iz Ikee za 10 € (dolžina je 75 cm in je precej cenejši kot neonka in balast), ti pa zaradi velikosti terarija namesti 2. Nato, odvisno od vrste terarija, na primer če imaš mrežo na vrhu, ti izrecno priporočam, da pokriješ 3/4, da zadržiš vlago v terariju. Potem potrebuješ tudi veliko posodo za vodo ustrezne velikosti, kot je že bilo rečeno vsaj 2 skrivališči in obilje dekoracij za minimiziranje prostora! To je to!! Za informacijo, ker govorimo tudi iz izkušenj, imam doma 5 kač....ah, ja, zelo pomembno!!!! Termostat, ki uravnava temperaturo čez dan (31 °C točka toplote) in ponoči 26 °C točka toplote).

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo