Vprašanja, razprave o izdelkih Majhno drevo za mačke - 48 cm - Zolia Ali
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, do katere teže mačke lahko mačje drevo prenese? Hvala
2 sporočila
julie
Dober večer, moj 8 kg težak maček gre not brez težav
2 sporočila
geoffrey
Mogoče je to neumno vprašanje, ampak ali je treba narediti luknje v sami krzneni tkanini, da se lahko vijake vstavijo in privijejo v stebre?
2 sporočila
elodie
Luknje so že narejene v krznu
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni, jaz sem vztrajal, da gre skozi krzno!! Težko je, vendar nam uspe!! Boste povedali, ali vam je uspelo in če vaš maček spi v košari, ker moja ne gre noter, a je že dobro napadla noge, da si nabrusi kremplje!! Na svidenje
2 sporočila
elodie
Jaz zagotovo nisem silil. Moje mačke obožujejo spanje v njem, vendar morajo vaše mačke uživati v spanju v "mehki" košari, saj viseča mreža daje občutek, da niso podprte, česar nekatere mačke ne marajo.
2 sporočila
geoffrey
Hvala za vaše odgovore, podrobneje si bom ogledala. Christelle_B, imam 2 mački, stari 11 let, ki živita znotraj vse življenje. Toda do zdaj sem vedno uporabljala model Trixie Baza. Ta model v smislu kakovosti in praktičnosti ni primerljiv. Dejstvo, da med krznom in kovinskim obročem ni oblazinjenja in da so vidni vijaki, so velike pomanjkljivosti. Z veseljem bi ga vrnila, če bi Zoomalia prevzela stroške vračila (kar žal ne storijo in to ni zelo komercialno).
1 sporočila
mathilde
Enako, moral sem to narediti sam. Lep dan
2 sporočila
christelle
Mene nikoli ni bila notri, vendar ima visečo mrežo za radiator, v tej pa gre brez problema!! Ugotavljam pa, da se vrv hitro obrabi, čeprav kupljena aprila 2002, je že precej obrabljena.
1 sporočila
géraldine
Pozdravljeni, ne, luknje so že narejene
5 sporočila
catherine
Pozdravljeni Geoffrey, popolnoma se strinjam z vami: prejšnji model JE BIL BREZHIBEN, sedanji sem priporočila, ker je bil stari "utrjen" in zelo zelo sem bila razočarana, kovinski loki sploh niso udobni, stebri za praskanje so manjšega premera: moje mačke niso niti enkrat uporabile... zato sem izdelek vrnila in potrebovala sem 2 meseca, da sem rešila težavo z vračilom, saj je paket večkrat odšel in prišel nazaj na moje stroške, bil je "izgubljen"... na koncu so mi povrnili denar za drevo po ceni, pritožila sem se za 3€ za TEŽAK predmet - dobro zapakiran paket je tehtal 1k600gr: torej TEŽAK ali NE??? Končno sem (po dveh mesecih) prejela ceno drevesa + neupravičene 3€. Sploh ne priporočam. Dober večer in pogum!!!
5 sporočila
catherine
Dober večer, moral sem narediti nekaj lukenj...
5 sporočila
catherine
Dober večer, moji so ga takoj zavrnili!
5 sporočila
catherine
Sploh ne komercialno, še posebej, če redno oddajamo naročila za 100 € hrane!
5 sporočila
catherine
Dober večer, imam isti problem: zelo je obrabljen, ampak kljub temu notri gre 4 kg in 7 kg... ni več zelo lep!