Vprašanja, razprave o izdelkih Majhno drevo za mačke - 52cm - Zolia Tikila
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
pascal
Pozdravljeni, ali je to drevo za mačke primerno za mačko, ki tehta 6,3 kg? Hvala.
7 sporočila
pascal
Pozdravljeni, ali lahko popolnoma zamenjamo steber, ko je ta poškodovan, ali moramo na steber obvezno pritrditi sisal? Hvala.
2 sporočila
florence
Pozdravljeni, zamenjala sem drog, vzela sem celo enega, nekoliko večjega. Rezervne drogove imajo na spletni strani Zoomalia. Upam, da vam bo moja izkušnja v pomoč.
7 sporočila
pascal
Hvala Florence P za vaš odgovor, ali mi lahko posredujete mere nadomestnega stebra, ki ustrezajo temu praskalniku za mačke? Hvala.
2 sporočila
florence
Pozdravljen Pascal H,Ne spomnim se več natančnih dimenzij.Ampak če iščete "nadomestni stebrički", bi morali najti nekaj primernega za vašo malo mačko.
1 sporočila
jean-marc
Pozdravljeni, lahko brez težav zamenjate drog, najdete ga na tej spletni strani v dodatkih za mačja drevesa!
1 sporočila
nathalie
Pozdravljen Pascal, kar zadeva mene, ko je droga poškodovana, zamenjam vrvico, ki je tudi naprodaj na tej spletni strani. Dovolj je, da jo prilepite. Lep pozdrav
7 sporočila
pascal
Hvala vsem za vaše odgovore.