Vprašanja, razprave o izdelkih
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
roxane
Pozdravljeni, ali se lahko to stopnišče pritrdi na odprto hišo PUB za kletko za glodalce CASITA? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta stopnišče ne bo držalo na običajnem avtobusnem zavetišču, bolje je, da ga pritrdite na prečke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alexia
Pozdravljeni, lahko mi poveste, če se to stopnišče lahko pritrdi na kletko za zajce/morčke Caesar 3 velikosti 100 cm? In katero velikost moram naročiti. Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta lestev se pritrdi na prečke večine kletk, pod pogojem, da so vodoravne. V Caesaru 3 jo lahko namestite samo po širini, zato boste morali vzeti najmanjšo velikost. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni,
Lahko mi prosim poveste, če je to stopnišče primerno za dostop do zgornjega dela hišice v kletki CASISTA 100? In katero velikost moram naročiti.
Hvala lepa, lep pozdrav.
Lahko mi prosim poveste, če je to stopnišče primerno za dostop do zgornjega dela hišice v kletki CASISTA 100? In katero velikost moram naročiti.
Hvala lepa, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek ni primeren, bo težko pritrditi to stopnišče na hišo Casita 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek ni primeren, bo težko pritrditi to stopnišče na hišo Casita 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
gillian
Kdaj boste ponovno založeni z bež lestvami?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na zalogi jih bomo imeli spet približno čez en mesec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
justine
Pozdravljeni, ali je ta rampa primerna za kletko za zajce/morske prašičke Caesar 3 velikosti 100 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta rampa ni primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta rampa ni primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
elisa
Pozdravljeni, zanima me, katero velikost stopnic mi priporočate za stopnišče širine enega metra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To je odvisno od višine vašega nadstropja, zato vam ne moremo svetovati ene od obeh velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To je odvisno od višine vašega nadstropja, zato vam ne moremo svetovati ene od obeh velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
adeline
Pozdravljeni, ali je to združljivo s platformo univerzalnega RIP UNI - prilagodljivo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da tega izdelka ne uporabljate z nastavljivo platformo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
amélia
Pozdravljeni, ali bi bil ta izdelek primeren za kletko loft Maxi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam ta izdelek skupaj s kletko Loft maxi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
graziella
Pozdravljeni, ali se ta lestev lahko obesi na leseno platformo? Hvala. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za leseno platformo vam tega izdelka ne priporočamo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
5 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali bo to stopnišče ustrezalo za kletko Rabbit 100?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam ta izdelek za kletko Rabbit 100. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
denis
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če se lestev lahko obesi na pravokotne in kotne platforme? Vnaprej se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti članki se lahko popolnoma povežejo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia