Vprašanja, razprave o izdelkih

21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Roxane
5 sporočila
roxane fr
Pozdravljeni, ali se lahko to stopnišče pritrdi na odprto hišo PUB za kletko za glodalce CASITA? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta stopnišče ne bo držalo na običajnem avtobusnem zavetišču, bolje je, da ga pritrdite na prečke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexia
3 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, lahko mi poveste, če se to stopnišče lahko pritrdi na kletko za zajce/morčke Caesar 3 velikosti 100 cm? In katero velikost moram naročiti. Najlepša hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta lestev se pritrdi na prečke večine kletk, pod pogojem, da so vodoravne. V Caesaru 3 jo lahko namestite samo po širini, zato boste morali vzeti najmanjšo velikost. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Stephanie
2 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni,

Lahko mi prosim poveste, če je to stopnišče primerno za dostop do zgornjega dela hišice v kletki CASISTA 100? In katero velikost moram naročiti.

Hvala lepa, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek ni primeren, bo težko pritrditi to stopnišče na hišo Casita 100.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Gillian
7 sporočila
gillian fr
Kdaj boste ponovno založeni z bež lestvami?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na zalogi jih bomo imeli spet približno čez en mesec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
justine
18 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali je ta rampa primerna za kletko za zajce/morske prašičke Caesar 3 velikosti 100 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta rampa ni primerna.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Elisa
2 sporočila
elisa fr
Pozdravljeni, zanima me, katero velikost stopnic mi priporočate za stopnišče širine enega metra?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
To je odvisno od višine vašega nadstropja, zato vam ne moremo svetovati ene od obeh velikosti.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
adeline
3 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni, ali je to združljivo s platformo univerzalnega RIP UNI - prilagodljivo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da tega izdelka ne uporabljate z nastavljivo platformo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Amélia
7 sporočila
amélia fr
Pozdravljeni, ali bi bil ta izdelek primeren za kletko loft Maxi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam ta izdelek skupaj s kletko Loft maxi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
graziella
3 sporočila
graziella fr
Pozdravljeni, ali se ta lestev lahko obesi na leseno platformo? Hvala. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za leseno platformo vam tega izdelka ne priporočamo.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Laura
5 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, ali bo to stopnišče ustrezalo za kletko Rabbit 100?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam ta izdelek za kletko Rabbit 100. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Denis
6 sporočila
denis fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če se lestev lahko obesi na pravokotne in kotne platforme? Vnaprej se vam zahvaljujem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ti članki se lahko popolnoma povežejo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo