Vprašanja, razprave o izdelkih

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valérie
4 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, taurina ni omenjena nikjer. Kakšna je prosimo stopnja?
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, konzerva ni bila namenjena moji mački, zato nimam več škatle pred očmi, da bi bila prepričana, ampak mislim, da je vsebnost tavrina 480 mg.
Valérie
4 sporočila
valérie fr
Odtlej sem imel škatle pred očmi in vam lahko zagotovim, DA V NJIH NI TAURINA!!! Zato se vam ne zahvaljujem za vaše lažne obtožbe, zaradi katerih sem se znašel z ogromno količino škatel te znamke Petite Balade, KI JIM PRIMANJKUJE TAURINA.
Laureane
1 sporočila
laureane fr
Pozdravljeni, potrjujem, po posvetu z dobaviteljem te blagovne znamke, da vsebujeta mačji hrani od Petite Balade med 430 in 490 mg tavrina, odvisno od recepta. Želim vam lep dan
Régine
1 sporočila
régine fr
Pozdravljeni, naša mačka Cléo, stara 16 let, ima hipertenzijo. Ali mi lahko, prosim, poveste vsebnost natrija v tej pašteti? In ali je vsebnost natrija enaka za vse različice? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Cosette
1 sporočila
cosette fr
Imam različne vrste: raca, sardina in Jakobova pokrovača, in na nobeni ni označena vsebnost soli. Navedeno je selen (0,025 mg), vendar ne vem, ali je to isto.
Barbara
2 sporočila
barbara fr
Pozdravljeni, če sledite tej povezavi, boste našli podrobni opis sestave te Male pene =^o^= https://shop.fidelescomplices.com/produit/mousse-a-la-sardine-petite-balade-200-g/

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo