Vprašanja, razprave o izdelkih Majhen premični obor za glodalce Zolia Tex - 8 delov

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alisson
1 sporočila
alisson fr
Pozdravljeni, moj hrček uspe zlesti iz ograde po vrhu, medtem ko je pesek bolj okreten. Lahko pa namestimo zaščitno mrežo. Ne prevrne se.
Elodie
2 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bilo to ograjo primerno za moje peske, prosim? Ali jo lahko prevrnejo, če se naslonijo nanjo, in ali lahko pobegnejo čez vrh? Hvala
alexia
1 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, ali je to primerno za kopensko želvo, da se postavi zunaj?
annette
1 sporočila
annette fr
Ne morem vam odgovoriti, saj ga uporabljam v notranjosti za mojega morskega prašička; torej za podgano, predvidevam. Prijateljici, ki ima kopensko želvo in prav tako morskega prašička, sem podarila takšno ogračico. Vprašala jo bom in se vam oglasila z odgovorom. Sama svojega morskega prašička ne bi pustila brez stalnega nadzora na prostem. Pazite na plenilce.
Damien
1 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, točno za tak primer uporabe ga tudi sam uporabljam. Da bi zagotovil stabilnost celote, sem dodal "rislane" za preprečevanje, da se ograje ne bi odcepile. Pazite pa, da želve kopljejo, zato če je njen "park" na zemlji, bo lahko pobegnila. Prav tako ni strehe, ki bi jo ščitila pred mačkami, pticami ali drugimi plenilci. Gre za dodatni park, ki zahteva nadzor. Za stalno namestitev je bolje predvideti bolj trdno konstrukcijo, s streho in mrežo na dnu, da preprečite kopanje.
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Za dnevno varstvo pred plenilci je to zelo dobro. Jaz jih ponoči zaprem v varovan park. Priporočljivo bi bilo, da bi ta izdelek ponudili tudi v višji različici z prilagodljivo zaščitno mrežo na vrhu. To bi bilo super;
Séverine
2 sporočila
séverine fr
Pozdravljeni, ograda se lahko uporablja za želve, mislim, vendar je prostor zelo majhen in ga bo treba pritrditi na tla. Torej za kratek čas je v redu, vendar ni primerno za puščanje živali več ur.
Céline
86 sporočila
céline fr
Zdravo Alexia,Priporočam ta posebej zasnovan ograjen prostor za želve (trenutno ni na voljo), vendar vas vabim, da kliknete na "obvesti me, ko je ponovno na zalogi":https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.htmlLep pozdrav,Céline iz Zoomalia.
Gwendoline
3 sporočila
gwendoline fr
Živjo, ali je ta park primeren za podgane?
Séverine
2 sporočila
séverine fr
Ta izdelek sem kupila za svoje podgane, vendar so stene očitno prenizke zanje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo