Vprašanja, razprave o izdelkih Hamac de radiateur Zolia Plush

100% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, moj radiator je širok 33 cm, je to preozko za ta viseči stol? Lep pozdrav
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, ali je ta viseča mreža združljiva z električnimi radiatorji? Hvala
Emeline
1 sporočila
emeline fr
Zdravo, ali je viseča mreža za radiator primerna za radiator, ki je debel manj kot 4 cm?
Elisa
3 sporočila
elisa fr
Pozdravljeni,Kakšna je največja teža mačk, ki so primerne za to mrežo? Eden mojih mačkov je križanec Maine Coona in tehta približno 8/9 kg, ali bo lahko uporabljal to mrežo ali sploh ne?Hvala.
Edwige
1 sporočila
edwige fr
Pozdravljeni...eden mojih mačk je tehtal 6 kg in ni bilo nobenih težav. Jeklene palice zelo dobro držijo visečo mrežo na radiatorju.
Arlène
3 sporočila
arlène fr
Moj 16 let star maček ga ne zapusti, saj je Sveti birma, dobro poznajoč maine coone, vam tega ne priporočam, ne zaradi teže, temveč zaradi velikosti.
Sylvia
7 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, ali se lahko ta viseča mreža opere v pralnem stroju? hvala
Emeline
1 sporočila
emeline fr
Pozdravljeni, da, seveda sta tako blazina kot prevleka pralna v pralnem stroju.
Fabrice
3 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, da, tudi sama sem imela isto vprašanje, preden sem ga naročila in bila sem prijetno presenečena, ko sem opazila, da ima zadrgo, ki omogoča odstranitev "kosmatenega dela" za pranje, kar bo zelo praktično. Ne obžalujem svojega nakupa, moja mucka ga obožuje, saj se zelo ugodno počuti v njem, ker je ta viseča mreža zelo velika.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo