Vprašanja, razprave o izdelkih Hamac de radiateur Zolia Plush
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, moj radiator je širok 33 cm, je to preozko za ta viseči stol? Lep pozdrav
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ali je ta viseča mreža združljiva z električnimi radiatorji? Hvala
1 sporočila
emeline
Zdravo, ali je viseča mreža za radiator primerna za radiator, ki je debel manj kot 4 cm?
3 sporočila
elisa
Pozdravljeni,Kakšna je največja teža mačk, ki so primerne za to mrežo? Eden mojih mačkov je križanec Maine Coona in tehta približno 8/9 kg, ali bo lahko uporabljal to mrežo ali sploh ne?Hvala.
1 sporočila
edwige
Pozdravljeni...eden mojih mačk je tehtal 6 kg in ni bilo nobenih težav. Jeklene palice zelo dobro držijo visečo mrežo na radiatorju.
3 sporočila
arlène
Moj 16 let star maček ga ne zapusti, saj je Sveti birma, dobro poznajoč maine coone, vam tega ne priporočam, ne zaradi teže, temveč zaradi velikosti.
7 sporočila
sylvia
Pozdravljeni, ali se lahko ta viseča mreža opere v pralnem stroju? hvala
1 sporočila
emeline
Pozdravljeni, da, seveda sta tako blazina kot prevleka pralna v pralnem stroju.
3 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, da, tudi sama sem imela isto vprašanje, preden sem ga naročila in bila sem prijetno presenečena, ko sem opazila, da ima zadrgo, ki omogoča odstranitev "kosmatenega dela" za pranje, kar bo zelo praktično. Ne obžalujem svojega nakupa, moja mucka ga obožuje, saj se zelo ugodno počuti v njem, ker je ta viseča mreža zelo velika.