Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji posip z vonjem sivke
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, Ta mačja straniščna pesek je super, zelo dobro vpija lulat (samo malo počakati, da se strdi) in zelo dobro prekrije vonjave. Moj maček jo obožuje in tudi jaz!
3 sporočila
cathy
Hvala za vaše odgovore. Lepo nedeljo.
3 sporočila
cathy
Pozdravljeni,
Ali se ta mačja stelja prijema na lopatico? Na voljo je samo eno mnenje za vonj citronele, ki to omenja. Je to drugače z vonjem sivke? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
Ali se ta mačja stelja prijema na lopatico? Na voljo je samo eno mnenje za vonj citronele, ki to omenja. Je to drugače z vonjem sivke? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, izbrali smo vonj otroškega pudra. Pomembno je, da pustite mačjim lulanjem, da se posušijo, in jih ne odstranjujete takoj, ko mačka opravi svoje potrebe, toda kot je navedeno, je zelo vpojna in kompaktna... Prav tako jo obožujemo tako živali kot mi za vzdrževanje...
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, imam dve mački in to uporabljam za njuno mačje stranišče. Je zelo vpojna in lepo diši. Nista imeli nobenih težav z njo. Morate počakati, da stranišče absorbira urin in naredi grudice (kompaktne kroglice). Drugače imam na lopatici samo nekaj majhnih ostankov, ki so prašni. Brez umažanosti.Lepo pozdravljeni :-)
1 sporočila
patrick annick
Pozdravljeni, moji dve mački, ki bosta kmalu stari 6 in 7 let, uporabljata samo to mačje stranišče od nekdaj. Ne prijema se lopate. Prav tako ne ostane na tačkah in ni povsod raztreseno. Ni neprijetnega vonja, predvsem uporabljam različico z vonjem po otroškem pudru. Lep pozdrav ;-)
1 sporočila
david
Pozdravljeni, preizkusil sem že več vrst mačjega peska in odkar sem poskusil tega, ga ne menjam več. Zabojnik čistim enkrat na dan, pesek se ne prijema na lopato, ni vonja, sem zelo zadovoljen. Lep večer.