Vprašanja, razprave o izdelkih Podloga za mačje stranišče Zolia siva
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
marie-helene
Preproga se drži tal, toda kot so povedali nekateri, je preproga premajhna in moj maček jo praska ob izhodu iz stranišča, zato se dvigne in posledično je okoli preproge malo mačjega peska.... Ampak to je bolje kot nič.
1 sporočila
emilie
Priporočam uporabo preproge, ki omogoča zbiranje mačjega peska, z dodatno plastjo spodaj, ki zbira zrnca peska ter ima odprtino za njihovo zbiranje, kar omogoča, da jih lahko odvržete ali ponovno uporabite v mačjem stranišču. Kupljeno na drugem mestu, saj tukaj ni bilo na voljo.
1 sporočila
jeremy
Zoomalia je katastrofa v smislu izdelka in dostave.
1 sporočila
marguerite
Nobenih težav z Zoomalijo - Hitra dostava izdelkov in izdelki so TOP.
4 sporočila
manon
Glede dostave je zoomalia zelo hitra, nikoli nisem bil razočaran.
3 sporočila
patricia
Nikoli nisem imel nobenih težav z dostavo iz Zoomalie, bodisi v točko prevzema ali na dom. So točni in nič se ni pokvarilo. Preproga je malo majhna, po mojem mnenju, vendar se dobro oprijema tal in učinkovito očisti tačke moje mačke.
1 sporočila
sabine
Obožujem to preprogo, praktična je in všeč mi je ta slika, ko jih vidim, kako stopajo na preprogo po izhodu iz mačjega stranišča, ustvarja vtis, kot da si brišejo tačke.
4 sporočila
manon
Pozdravljeni, težava je bila, da je bil preprosto premajhen, čeprav je dobro stal na tleh.
24 sporočila
christine
Ta preproga dobro oprijema tla?
2 sporočila
tatiana
Pozdravljeni. Postavljen je na parket in vsakič, ko maček praska po tleh, ga dvigne. Ne oprijema se posebej, kot opažam.
7 sporočila
martine
Prijema se na gerflex tla, vendar ni zelo velik, lahko ga operemo v stroju, ko se umaže. Dobila sem ga z zbranimi točkami in je dobre kakovosti.
1 sporočila
ameline
osebno sem ga dobil brezplačno z mojimi točkami in se ne premika, edini problem je velikost, je ZELO majhen, primeren bo za majhno mačje stranišče. ;)
2 sporočila
stephanie
takoj se premika, ko mačke tečejo!
1 sporočila
sofia
Če imate mačko, kot je moja, preproga ne bo koristila. Moja mačka se je igrala z njo in jo nenehno premikala, zato sem jo moral odstraniti.
1 sporočila
marine
Na ploščicah ja
2 sporočila
raphaëlle
Preproga se na ploščice kar dobro oprime, vendar ni zelo velika. Če imate mačka, ki zelo rad praska, kot je moj, ki poskuša vse zrnce peska, ki jih je raztresel izven škatle (kljub temu da je škatla zaprta), prinesti nazaj v škatlo, na koncu spravi preprogo v škatlo in s tem pokrije svoje iztrebke. Zabavno, a popolnoma neučinkovito glede na čistočo. Na koncu sem jo odstranil in kaj pa zdaj, pogosteje je treba posesati.
3 sporočila
lydie
Prav posebej ne, preveč majhen in sploh ni praktičen za čiščenje vsak dan.
1 sporočila
myriam
Popolnoma sem zadovoljna s tem, tako moja 2 mačka ne raztresata več peska za mačje stranišče povsod... Na ploščicah se odlično oprijema.
2 sporočila
marie-laure
Pozdravljeni, jaz imam to preprogo, osebno se mi zdi super, ker je lahko vzdrževana, mislim da se dobro oprijema tal, potem jo postavim tako, da je desni rob pod mačjim wc-jem.
2 sporočila
marie-noëlle
preproga dobro drži na tleh
24 sporočila
christine
Hvala, to je bilo tisto, kar sem mislil.
24 sporočila
christine
Hvala vsem za vaše odgovore.