Vprašanja, razprave o izdelkih Podstelja iz koruznih storžev s cvetjem Spécial Oiseaux
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
betty
zdravo, ali ni nobene nevarnosti, če moj kanarček to poje? hvala
2 sporočila
victorine
Pozdravljeni, malo nenavadno vprašanje, toda zaradi mojih psov imam na vrtu veliko lukenj. Ker je biorazgradljiva, jo lahko uporabim za polnjenje lukenj, ko jo zamenjam iz kletke za ptice? Hvala!
16 sporočila
martine
Pozdravljeni. Za svoje kanarčke uporabljam aniziran pesek na dnu voliere. Ali ta izdelek nadomešča pesek ali ga je treba nasuti na vrh? Koliko visoko ga je treba nasuti; kolikokrat zadošča en paket za voliero Carla? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta mačji pesek se uporablja samostojno, kot vaš običajni pesek, zato ga lahko uporabite kot nadomestek. Sloj debeline 1,5 cm bi moral biti povsem zadosten. Težko je oceniti, kolikokrat bi bilo treba pesek zamenjati, je pa zelo vpojen in učinkovit dlje časa kot mačji pesek iz peska.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
césar
Pozdravljeni, ali je to dober izdelek za valovito papigo? Ali je možno, da se z njim zaduši? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek se zdi primeren. Ta izdelek je posebej zasnovan za ptice. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Ne predstavlja tveganja za skobčevke, uporabljam ga in je zelo učinkovit ter dolgotrajen