Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnica XXL za Mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ISABELLE
19 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je ta oprsnica primerna za mojo mačko, ki tehta 9 kg 400, ali pa bi moral raje kupiti oprsnico za majhnega psa.
perrine
1 sporočila
perrine fr
Pozdravljeni, kupila sem ta oprsnik za mojo mačko, ki tehta 7 kg, in ji zelo ustreza. Najprej sem poskusila s pasjim oprsnikom, toda težava je, da so kot topki (v stilu Tačke na patrulji :-) ) in ne morejo hoditi z njim, ker jih moti za sprednjimi tačkami. Oprsnik je nastavljiv, vendar vaša mačka tehta 2 kg več kot moja, edini dvom, ki bi ga imela, bi bil glede velikosti. Poskrbite, da boste vzeli dovolj širokega, da bo mački udobno. Omeniti je treba, da je barva prejetega oprsnika naključna. Upam, da sem vam lahko pomagala :) Perrine
elodie
2 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni,

Moj maček ima obseg vratu 25 cm in prsnega koša 45 cm, ali bi mu pas za oprsnico št. 29676 ustrezal?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta oprtnik bo ustrezal vaši mački.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
moja mačka ima obseg vratu 25 cm in obseg prsnega koša 48 cm. Ali ji lahko ustreza oprsnica ref; 29676?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni gospa, Ta oprtnik bo primeren za vašo mačko, pomembno je, da izberete malce večji oprtnik, da se bo mačka v njem počutila udobno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo