Vprašanja, razprave o izdelkih Umestno mačje mleko Lactol

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
juline
1 sporočila
juline fr
Pozdravljeni, ali lahko to mleko (v majhnih odmerkih in kot dopolnilo k prehrani na osnovi briketov) dajemo mucki tudi po odstavitvi?
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, ali so v škatli z mlekom vključene stekleničke in cuclji, in če ja, koliko cucljev je priloženih? Hvala
Lucyle
1 sporočila
lucyle fr
Pozdravljeni, ne, v škatli mleka ni stekleničke niti cucelj. Imate le majhno merilno žličko.
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni, ne, sploh jih ni. Samo ena dovolj velika merilna žlica. Vendar pa je velika količina. Pravkar sem podarila, kar je ostalo od moje škatle, veliko količino sosedi, ki je našla mladičke na ulici, kakšno naključje, da mi postavljate vprašanje o tem mleku. Hotela sem ga prodati na bolšjem sejmu, pa tega nisem nikoli storila.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo