Vprašanja, razprave o izdelkih Cat Activity Tunnel Feeder - barvna izbira naključna
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
michèle
Pozdravljeni, želel bi naročiti Activity Tunnel Feeder - naključna barva. Ali je mogoče dobiti rdečo barvo? Moj perzijski maček je alergičen na modro barvo, stik z njo mu povzroča kraste in ekcem. Mislil sem, da če vam ob naročilu pustim sporočilo, bo moja zahteva ustrezno upoštevana in se bo tako izognil vračilu modrega izdelka. Lep pozdrav
2 sporočila
marilyn
Pozdravljeni, opravičujem se, barva je odvisna od dobave dobavitelja. Zato vam ne moremo zagotoviti, da boste prejeli rdeč izdelek. Želim vam čudovit dan. Lep pozdrav, Marilyn iz Zoomalia
1 sporočila
anony
Pozdravljeni,
če naročim, bo izdelek modre ali vijolične barve? (Na fotografijah in v komentarjih vidim obe barvi. Je možno izbrati barvo?)
Hvala vnaprej
če naročim, bo izdelek modre ali vijolične barve? (Na fotografijah in v komentarjih vidim obe barvi. Je možno izbrati barvo?)
Hvala vnaprej
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, barva je naključna, zato je ne morete izbrati. Prejeli boste bodisi rdečo bodisi modro. Kar se mene tiče, sem prejela rdečo posodo in sem z izdelkom zelo zadovoljna. Lep pozdrav
1 sporočila
saliha
Pozdravljeni, pravkar sem prejel naročilo in imam vprašanje: če se moja mačka ne prilagodi, ali lahko izdelek vrnem? Hvala.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,od dneva dostave imate 14-dnevni rok, da uporabite svojo pravico do odstopa od nakupa, če naročeni artikel ne ustreza vašim pričakovanjem. Vendar pa vas vabim, da si ogledate naše Splošne pogoje poslovanja (CGU) v odstavku 1.10, ki so dostopni na spletnem mestu, da preverite pogoje vračila. Lep pozdrav,Marie