Vprašanja, razprave o izdelkih Cat Activity Tunnel Feeder - barvna izbira naključna

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michèle
2 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti Activity Tunnel Feeder - naključna barva. Ali je mogoče dobiti rdečo barvo? Moj perzijski maček je alergičen na modro barvo, stik z njo mu povzroča kraste in ekcem. Mislil sem, da če vam ob naročilu pustim sporočilo, bo moja zahteva ustrezno upoštevana in se bo tako izognil vračilu modrega izdelka. Lep pozdrav
Marilyn
2 sporočila
marilyn fr
Pozdravljeni, opravičujem se, barva je odvisna od dobave dobavitelja. Zato vam ne moremo zagotoviti, da boste prejeli rdeč izdelek. Želim vam čudovit dan. Lep pozdrav, Marilyn iz Zoomalia
Anony
1 sporočila
anony fr
Pozdravljeni,
če naročim, bo izdelek modre ali vijolične barve? (Na fotografijah in v komentarjih vidim obe barvi. Je možno izbrati barvo?)
Hvala vnaprej
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, barva je naključna, zato je ne morete izbrati. Prejeli boste bodisi rdečo bodisi modro. Kar se mene tiče, sem prejela rdečo posodo in sem z izdelkom zelo zadovoljna. Lep pozdrav
Saliha
1 sporočila
saliha fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel naročilo in imam vprašanje: če se moja mačka ne prilagodi, ali lahko izdelek vrnem? Hvala.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,od dneva dostave imate 14-dnevni rok, da uporabite svojo pravico do odstopa od nakupa, če naročeni artikel ne ustreza vašim pričakovanjem. Vendar pa vas vabim, da si ogledate naše Splošne pogoje poslovanja (CGU) v odstavku 1.10, ki so dostopni na spletnem mestu, da preverite pogoje vračila. Lep pozdrav,Marie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo