Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Maily
1 sporočila
maily fr
Pozdravljeni, ali je okno odstranljivo ali ne? Ker bi želel samo vhod in izhod na vrhu. Spraševal sem se, ali gre samo za okno za gledanje ali če lahko mačka vstopi in izide skozenj.
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, maček lahko prav tako gre ven in noter skozi ta vrata. Če želite, lahko vhod blokirate s trakom, kosom kartona ali pa vrata zapičite... toda kar se tiče mojih mačk, jih vidim, da vstopajo in izstopajo samo zgoraj.
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Mačka vstopi skozi to okno, vendar ne more izstopiti. Izstopi zgoraj.
patricia
1 sporočila
patricia fr
Zdravo, mačka lahko vstopi skozi majhna premična vrata, vendar ne more izstopiti, ker se vrata odpirajo le v eno smer. Ven mora iti na vrhu, vendar moja tega ni razumela, tudi ko sem ji pokazal, zato sem odstranil vrata.
marjorie
1 sporočila
marjorie fr
Kakšne so dimenzije mačjega stranišča z odprtino spredaj in na vrhu? Širina, dolžina, višina? Hvala
johanna
19 sporočila
johanna fr
Dober dan, kot odgovor na vaše vprašanje bi rekel, da gre za dolžino, širino in višino, torej 55,8 dolžine, 51 širine in 39 višine. Lep dan.
Cécile
3 sporočila
cécile fr
Ali je ta mačja stranišča bolj trikotne (kotna stranišča), ovalne ali kvadratne oblike? Manjka fotografija od zgoraj in zadaj. Hvala ;)
Clémentine
1 sporočila
clémentine fr
Za Cécile_C: oblika je precej ovalna. Imam 2 veliki mački med mojimi 5, in vsi se dobro počutijo v tem. Je precej prostoren. Bolj, kot sem mislila ob nakupu.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo