Vprašanja, razprave o izdelkih Maison de toilette avec filtre Zolia Fuji
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti natančne dimenzije posode za mačje stranišče, prosim?
1 sporočila
eden
ali je mogoče kupiti nadomestna vrata za mačje stranišče, saj so moja počila? Hvala
1 sporočila
sabrina
Ali veste, kje lahko kupim nadomestna vrata?
3 sporočila
violette
Enaka problematika, preiskal sem preko slikovnega iskanja na Aliexpressu itd., model ni ekskluzivno od Zoomalie, zato sem si mislil, da bi lahko našel filter in vrata kot rezervni del, vendar nisem našel ničesar. Ekološko je malo žalostno, da vse to ponovno kupiš samo zaradi tega, tudi s popustom...
1 sporočila
julie
Zelo dobro in precej lepo. Moram tudi odpreti hišo za mojega mačka, da se bo naučil. Mimogrede, nimam filtra...
2 sporočila
annie
Mačja straniščna hišica je zelo dobra, razen za mladiča, pri katerem sem moral odstraniti zgornji del in filter ne deluje, saj so prisotni vonji.
2 sporočila
sylvie
Dober večer, želel bi, da mi potrdijo višino mačje straniščne hišice z filtrom Zolia Fuji. Lep pozdrav, SF
1 sporočila
xéna
Rad bi vedel, kdaj boste prejeli takšne barve moka. Lepo pozdravljeni.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, me zanima, če se jo lahkko odpira in zapira, ker dvomim o njenih zapiranjih, ko jo je treba popolnoma zapreti. Hvala
3 sporočila
violette
Pokrov, ki ga je lahko odstraniti, da, toda zaradi tega mačji pesek ni namenjen za nošenje z roko za ročaj, temveč je bolj postavljen kot zaskočen