Vprašanja, razprave o izdelkih Maison de toilette avec filtre Zolia Fuji

94% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
AURELIE
4 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti natančne dimenzije posode za mačje stranišče, prosim?
Eden
1 sporočila
eden fr
ali je mogoče kupiti nadomestna vrata za mačje stranišče, saj so moja počila? Hvala
sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Ali veste, kje lahko kupim nadomestna vrata?
Violette
3 sporočila
violette fr
Enaka problematika, preiskal sem preko slikovnega iskanja na Aliexpressu itd., model ni ekskluzivno od Zoomalie, zato sem si mislil, da bi lahko našel filter in vrata kot rezervni del, vendar nisem našel ničesar. Ekološko je malo žalostno, da vse to ponovno kupiš samo zaradi tega, tudi s popustom...
Julie
1 sporočila
julie fr
Zelo dobro in precej lepo. Moram tudi odpreti hišo za mojega mačka, da se bo naučil. Mimogrede, nimam filtra...
ANNIE
2 sporočila
annie fr
Mačja straniščna hišica je zelo dobra, razen za mladiča, pri katerem sem moral odstraniti zgornji del in filter ne deluje, saj so prisotni vonji.
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Dober večer, želel bi, da mi potrdijo višino mačje straniščne hišice z filtrom Zolia Fuji. Lep pozdrav, SF
Xéna
1 sporočila
xéna fr
Rad bi vedel, kdaj boste prejeli takšne barve moka. Lepo pozdravljeni.
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, me zanima, če se jo lahkko odpira in zapira, ker dvomim o njenih zapiranjih, ko jo je treba popolnoma zapreti. Hvala
Violette
3 sporočila
violette fr
Pokrov, ki ga je lahko odstraniti, da, toda zaradi tega mačji pesek ni namenjen za nošenje z roko za ročaj, temveč je bolj postavljen kot zaskočen

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo