Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Céline
2 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, Od začetka ga imam, vendar sem ga uporabil šele kot drugo opcijo, saj ni praktičen za čiščenje, saj ga je potrebno razstaviti in ponovno sestaviti... Je kdo pomislil na dodajanje manjšega posodice za pesek znotraj? Iščem eno, ki bi lahko ustrezala. Vprašanje za Zoomalia prosim: Izgubil sem delček, ki omogoča zaklepanje dostopa do sprednjega vhoda, ali ga lahko kupim nekje prosim? Hvala!
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni Céline, Vaše sporočilo me preseneča, saj sem osebno navdušen nad to mačjo straniščno hišico, ki jo je Shetty takoj sprejela in zdi se, da uživa v zasebnosti, medtem ko se je na preprostem odprtem pladnju zdela nelagodno. Montaža je zelo preprosta in hitra, če se lotimo zadeve mirno. Shetty predvsem uporablja zgornji izhod, kar ima prednost, da okoli ni skoraj nič peska, še posebej z dodatkom posebne preproge za to. Kar se tiče čiščenja, mislim, da sta izbor stelje in način uporabe pomembna. Mnenja na internetu so me pripeljala do izbire stelje Cat'best; mineralne in biorazgradljive, po zelo ugodni ceni zaradi pogojev uporabe: aglomeratne, kar omogoča, da je dnevno čiščenje hitro in učinkovito, saj delam popolno praznjenje in dezinfekcijsko čiščenje le vsake 4 do 6 tednov, ne da bi me motil vonj. Ne uporabljam niti priporočenega filtra. Za ponovno sestavo najprej postavim del, ki je nasproten vratom, in ga držim z eno roko, da lahko postavim eno od stranic, nato drugo - mirno - zgornji del in za konec zgornji pladenj/vrata. Nato še 2 stranska zapaha za vzdrževanje. Resnično priporočam to mačjo straniščno hišico in nisem videl ničesar drugega, kar bi me pustilo obžalovati to izbiro.
SAMUEL
3 sporočila
samuel fr
Pozdravljeni,

Ali je vhodna vrata spredaj snemljiva?
In ali so kakšni zatiči za odstranitev in ponovno namestitev zgornjega dela ohišja?

Hvala vnaprej.
SAMUEL TOUGERON
maud
1 sporočila
maud fr
Vse se razstavi in sprednji vhod lahko pustimo brez nihajnega stekla. Prav tako lahko odstranimo zgornji del, da vsak dan poberemo iztrebke... Zelo čisto in praktično. Nič več peska zunaj in poleg tega mačke dobijo nekaj vadbe, če želijo iziti skozi zgornje izhodišče ali obratno.
Kevin
1 sporočila
kevin fr
Potrjujem, kar je rekla Maud_R. Ta mačji pesek je resnično postal moj favorit, konec je svinjarije okoli mačjega stranišča.
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Izjemna ideja za to mačje stranišče in učinkovita, da mačka po izhodu iz posode raztrosi manj peska. Vendar pa oblikovanje ni robustno, mačje stranišče pa ni praktično za uporabo, ker se elementi ločijo, ko odstranimo streho za zamenjavo posode, težko je najti vrečke za pesek prave velikosti, torej dobra ideja, vendar izvedba, ki jo je treba prenoviti. Ne priporočam.
Charlie
1 sporočila
charlie fr
Pozdravljeni, lahko ga odstranite in montaža ter demontaža ohišja je zelo enostavna za čiščenje
Juliette
1 sporočila
juliette fr
Da, vhodna vrata so snemljiva, mi smo začeli brez nje in jo dodali, ko se je naša mačka navadila. Vendar pa to ni zelo praktično za odstranjevanje / vračanje, če to počnete vsak dan, se lahko sčasoma zlomi.In da, so sponke za odstranitev in ponovno namestitev zgornjega dela :)
ANNE-CHRYSTEL
1 sporočila
anne-chrystel fr
Precej dobro premišljeno, moje mačke uporabljajo samo odprtino na vrhu, nisem prepričan, če so sploh ugotovile, da obstaja izhodna vrata, vendar toliko bolje, ker tako obrišejo svoje tačke, preden se spustijo po stopnicah. Sprednja vrata so sicer namenjena samo izhodu, običajno vstopijo skozi vrh in izstopijo skozi vrata. Lahko ga sestavim, vendar ga moram za čiščenje delno razmontirati, kar ni vedno zelo praktično...
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Zelo sem zadovoljna s to mačjo straniščno hišo, čeprav zavzame veliko prostora na tleh... Moja mačka uporablja samo zgornji vhod, saj sem spodnja vrata zaklenila s priloženim sistemom (to je stvar izbire). Lahko se po mili volji praska po stelji, izpadanje peska je skoraj popolnoma preprečeno! Vsekakor pa je pomembno, da jo na začetku pravilno sestavimo, sicer se vse razpade, ko jo hočemo očistiti!
Alexandra Mehdi
1 sporočila
alexandra mehdi fr
Pozdravljeni, ne razumem vseh odgovorov... Namen te škatle je, da mačka vstopi od spodaj in izstopi na vrhu, ne obratno. Je odstranljiva, vendar če jo odstraniš, ni nobenega smisla porabiti denar za to straniščno hišico. Zgornji del se tudi odstrani, osebno dvignem zgornji del, da vsakodnevno odstranim iztrebke. Res je odlična, saj jo brez težav uporablja tudi moja 15-letna veteranka, kot je omenjeno v drugem komentarju, omogoča tudi vadbo. Seveda je treba blokirati pravilno smer, da ne morejo izstopiti od spodaj. Malo bolj je obsežna, ko jo popolnoma očistim, vendar se vse enostavno odstrani in ponovno sestavi. V notranjosti je zanje dovolj prostora. Od naših treh mačk, ki jo uporabljajo, le ena občasno poskuša izstopiti od spodaj, kar povzroča nekaj hrupa, ker ji to ne uspe in se razjezi na nihajna vrata, vendar sama najde izhod. :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo