Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje stranišče XXL Zolux Queen v več barvah
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
florence ou stephane
Pozdravljeni, ali se lahko zaboj "zapne" v obeh smereh ali ga moram vedno pritrditi v enakem smeru (je ena stran namenjena vratom ali ne)? Moja dva 21-letna škratka vedno opravijo potrebo na vhodu in rad bi obrnil smer vrat po drugem dnevu.
2 sporočila
marie-hélène
Pozdravljeni,
Ali se bel rob mačjega stranišča lahko odstrani, da lahko v notranjost vstavite veliko vrečko za smeti?
Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
Marie-Hélène
Ali se bel rob mačjega stranišča lahko odstrani, da lahko v notranjost vstavite veliko vrečko za smeti?
Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
Marie-Hélène
8 sporočila
béatrice
Dober večer,Za vsak peskovnik je odstranljiv rob. Glede vašega vprašanja o uporabi vrečke za smeti vam svetujem, da je ne postavite notri, ker bo vaša mačka praskala po njej, ko bo zakrivala svoje iztrebke, torej to ni posebej učinkovito. Obstajajo posebne vrečke za mačje wcje. Osebno sem prenehal uporabljati vrečke, uporabljam dišečo grudečo mačjo steljo z vonjem sivke iz 15 kg vreč, ki jo kupujem pri zoomalia (imam 12 mačk) in ker imam 8 wcjev za mačke, je to najenostavnejša in brez smradu rešitev. Tako nastajajo kepe urina ali iztrebkov, ki jih samo poberete z lopato in dodate malo mačje stelje, ko je to potrebno. Mačji wcji so vedno čisti. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje. Vesele praznične dni.