Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje stranišče Savic Iriz

97% stranke

priporočam ta izdelek

22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, koliko cm v dolžino in širino meri brez roba (veliki model 50 cm)? Hvala.
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni,Brez roba dolžina 47,5 cm in širina 36,5 cm. Lep pozdrav
anais
7 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, kolikšna je dolžina in širina v cm brez roba (velik model 50 cm)? Hvala
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni,Dovoljujem si podati zelo pozitivno mnenje o tem izdelku Isiz40: nasprotno od tega, kar je bilo omenjeno, je povsem primeren za zajce do približno 2 kg. Moja zajklja tehta 1,3 kg in je to idealno. Bel rob je odstranljiv za popolno čiščenje tega straniščnega pladnja. Za večjega zajca je po mojem mnenju treba vzeti model Isiz50.Lep pozdrav,
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
primeren za mojega 1,3 kg težkega zajca
fany
73 sporočila
fany fr
Pozdravljeni, imam ta mačji straniščni zaboj, vendar se moj maček zabava tako, da preveč prekriva in na koncu povsod naokoli raztresa pesek. Lahko na vrh dodamo nekaj zaprtega ali višje robove? Hvala vnaprej.
Ariel
1 sporočila
ariel fr
Ne. Rešitev je, da nanesete tanjši sloj stelje.
Akim
1 sporočila
akim fr
Pozdravljeni, končno sem uporabil obnovljene deske, da sem izdelal platformo, ki služi kot obloga, zaščita proti izmetu in kot razgledna točka (gospodična ne daje tačk noter, razen da praska -_-´´). Po brušenju in barvanju, pač! Priložen rob je res zelo ozek in zelo prožen.
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Edina rešitev za urin izven kletke: uporabila sem jo za mojega zajčka, ki lula samo v vogalu (domnevam, da so to ostanki njegove kotne stelje od prejšnjih lastnikov), zato sem postavila kos konopljine preproge (tukaj kupljene) za vpojnost, kot "pregrado" za njegovo zadnjo plat ;) Zdaj se je navadil in več ne lula zunaj, zato sem jo odstranila!
Agathe
12 sporočila
agathe fr
Pozdravljeni, kakšna je višina zaboja 40x30 brez zaščite proti vračanju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Višina je 10 cm, brez roba. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Isabelle
9 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, katere dimenzije naj vzamem za ovnega zajca?
Victoire
1 sporočila
victoire fr
Pozdravljeni, katero velikost vrečk za leglo Bah It Up naj vzamem za najmanjši model kletke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrebno je izbrati srednjo velikost: referenca 63128. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ludovic
18 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni Ali je priložena lopatica? Ali je ta posoda primerna za majhne kunce?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, Ta koš ni opremljen z lopatko, ni zasnovan za kunce in je bolj primeren za mačke. Priporočamo naslednje modele:
https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-pour-cage-avec-entree-p-21855.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Oceane
1 sporočila
oceane fr
Kdaj boste imeli novo Isis 40 kad + rob Lime Green??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta zabojnik je v naročilu pri našem dobavitelju. Pričakujemo, da ga bomo prejeli konec avgusta. Če se vam zdi časovna doba predolga, vas vabimo, da si ogledate drug zabojnik na zalogi na naši spletni strani. Lep pozdrav. Ekipa Zoomalia. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
justine
18 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali bi ta zaboj za steljo ustrezal berškemu kunčku? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, ta pladenj za steljo lahko uporabite za svojega ovna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Christine
8 sporočila
christine fr
Vidim, da več ljudi uporablja to steljo za zajce, zavedati se morate, da obstajajo kotne stelje za zajce, preveč super!! Manjše in preprostejše, saj zajci opravljajo potrebo samo v enem kotu
Quentin
2 sporočila
quentin fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije tega zabojnika?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kot je navedeno v specifikaciji izdelka, so tukaj dimenzije: Isis 40 : 42 X 31 X 12,5 cm (na voljo v zeleni in sivi barvi) Isis 50 : 50 X 37 X 14 cm (na voljo v zeleni in sivi barvi) Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo