Vprašanja, razprave o izdelkih Maison de toilette Savic Hop In
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, zanima me, ali se iz odprtega peskovnika ne širi preveč vonjav? Hvala
1 sporočila
ouardia
Nič več kot s zaprto steljo.
1 sporočila
charlène
Ne čutim razlike med tema dvema
3 sporočila
véronique
Pozdravljeni, kupila sem to mačje stranišče, ker sem nedavno posvojila mlado mucko preko društva. Ta mala muca je bila vajena življenja zunaj, zato je imela navado urinirati stoje... Vedno sem našla urin po celotnem robu zaprtega pladnja... Predsednica društva mi je zato svetovala, naj ji vzamem odprto stranišče, ker se zaprtih boji, saj ne vidi okolice... in ne more pobegniti. Zelo sem zadovoljna s tem straniščem... Pravzaprav ga uporabljajo vsi trije mački. Čeprav imamo doma tri mačke in dve drugi stranišči, jim je to najljubše.
3 sporočila
véronique
nadaljevanje mojega sporočila... In glede vonja, s kakovostnim polnilom ni nobenega problema
3 sporočila
véronique
Ups, ravnokar sem videl, da sem se zmotil pri posodi za steljo, te stelje nikoli nisem prejel zaradi težave z dostavo.... Zato sem kupil odprto posodo, vendar to ni ta, oprosti..
1 sporočila
maryse
Pozdravljeni, kupila sem to stranišče za starejšo mačko, ki je lulala pred vhodom in puščala urin zunaj. Kljub svojim 18 letom se je hitro navadila, žal pa je zdaj že umrla. Posvojila sem dve mački pri društvu in obe sta se hitro navadili na to vrsto stranišča. Kar zadeva vonj, iztrebki resnično dišijo po prostoru, vendar jih lahko hitro odstranite, če ste prisotni, sicer se vonj s časom zmanjša. Kar se tiče urina, če so umazana stelja in iztrebki vsak dan odstranjeni, ne bo trajnega vonja. Upam, da se boste odločili pozitivno za ta nakup. Lep pozdrav.
1 sporočila
françois
Pozdravljeni, želel bi naročiti ta bež barvni "bacen". Lahko mi poveste, kdaj bo na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je naročen pri našem dobavitelju. Trenutno vam ne moremo navesti roka dobave. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
cécile
Ali obstajajo vrečke za mačji pesek teh dimenzij?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za ta model ni vrečk za steljo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascaline
PozdravljeniKakšne so mere?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zunanje dimenzije so L 58 x Š 38,5 x V 39,5 cm. Dimenzije vhoda merijo 24 x 22 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia