Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje drevo XXL - 180cm - Zolia Queen

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Peggy
1 sporočila
peggy fr
Dober večer, danes sem pridobil to mačje drevo, ki je res čudovito. Spraševal sem se, ali prodajate nadomestne dele za ta izdelek, kot so na primer viseče mreže. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Christiane
1 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni. Rad/a bi vedel/a, ali so niše dovolj velike za Norvežane, težke 8 in 9 kilogramov. Zdi se mi, da so odprtine nekoliko majhne. Hvala
jean-francois
1 sporočila
jean-francois fr
Pozdravljeni, imamo maine coon mačke in brez težav pridejo noter.
Thierry
1 sporočila
thierry fr
Pozdravljeni, norveški maček star 2 leti, tehta 5,5 kg, trenutno spi v notranjosti. Vendar pa raje spi v obeh visečih mrežah.
brigitte
2 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, ja, niše so dovolj globoke, da lahko mačke težke 6-8 kg v njih spijo brez težav, viseče mreže so globoke, to drevo za mačke je res trdno in se ne premakne niti za centimeter, ko mačke skačejo nanj. Je stabilno, iskreno ga priporočam, moji trije mački ga obožujejo!.....
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, hiške so dovolj velike za maine coona in so dovolj robustne.
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, koliko tehta mačje drevo zolia queen.
brigitte
2 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, drevo tehta 42 kg, dostavljeno na paleti, in vi morate sestaviti mačje drevo. Sestavila sem ga sama, sestava je zelo dobro razložena, veliko sreče!..

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo