Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje drevo XXL - 175 cm - Zolia Melcoon

98% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
geneviève
1 sporočila
geneviève fr
Nemogoče je videti na vseh slikah, katera stran meri 80 cm na podstavku tega modela mačjega drevesa. Potrebujem shemo za vizualizacijo njegove pozicije v mojem omejenem prostoru. Prosim, pošljite fotografijo s točnimi merami na shemi.
Francoise
6 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, iščem praskalni valj dolžine 40 cm, da zamenjam tistega, ki ga je moja mucka popolnoma uničila... če imate kakšnega na zalogi, sem pripravljena ga odkupiti od vas. Hvala za vaše odgovore.
celine
2 sporočila
celine fr
Bil sem razočaran, ko sem ga prejel. Zdi se mi nekoliko lahek za main coona. Menim, da ne bo dolgo zdržal, saj se vrv že ob odprtju razpleta. S strani zoomalia sem prejel komercialno gesto. Tako sem vložil v mačje drevo blagovne znamke RHR QUALITÉ. Zdaj nismo več v istem cenovnem razredu, ampak vsaj lahko najdemo vse nadomestne dele.
Julie
2 sporočila
julie fr
Pozdravljeni,

Rad bi kupil nadomestne deble za to mačje drevo in visečo mrežo, kako naj to storim?

Hvala
Christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, tudi jaz sem v istem položaju...
Pierre-Henri
1 sporočila
pierre-henri fr
Pozdravljeni, tudi jaz imam enak problem. Uporabljena vrvica je slabe kakovosti in slabo prilepljena. Po 4 ali 5 mesecih so se debla že precej poslabšala... Mogoče bi lahko ZooMalia odgovorila na vaše vprašanje, mislim, da bi vsi bili zainteresirani
Julie
2 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, kontaktiral sem službo za stranke, za ta model tega ne opravljajo. Res škoda.
Christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni vsi, hvala Julie za odgovor... res je škoda, da bom kupila vrv, ampak za visečo mrežo pač ne, saj sem jo morala odstraniti, ker se cefra in jo moj maček je... Poleg tega je to lepo mačje drevo, vendar brez nadomestnih delov... Lep dan vsem.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, imam 1 mrežo in 1 debl novo, nikoli uporabljeno, ker moj maček ne gre tja (previsoko zanj). Prodam vam ju, če vas zanima. Sandrine
Sabina
1 sporočila
sabina fr
Pozdravljeni, 15 cm debel sisal stebri so na voljo na spletni strani animauxvilla.com. Prodajajo mačje drevesa in vse rezervne dele.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo