Mačje drevo Lucia

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
john
1 sporočila
john fr

Pozdravljeni vsi!

Kmalu bomo v našo družino sprejeli majhno mucko. To je majhna samička z imenom Pepsy. Zdi se zelo živahna in nadvse igriva. Razmišljam o nakupu mačjega drevesa in rad bi slišal vaša mnenja o tem modelu. Gre za model Lucia.

Trdnost? Življenjska doba? itd.... hvala za vaše odgovore.

Lep dan vsem

Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Živijo John!

Pred kratkim sem kupila to mačje drevo in je res super! Mojemu mucku (no, on je že star 9 mesecev!) je zelo všeč!!! Obožuje, da si brusi kremplje na stebrih. Rad ima tudi dremanje v spodnji hiški. Razumem ga, ker je material res mehek! Meni se zdi, da je drevo zelo trdno, ampak ga imam šele kratek čas, tako da ti ne morem povedati, kako bo na dolgi rok!

Kakor koli že, jaz ne obžalujem nakupa!

Želim ti uspešno namestitev Pepsya! ;)))

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo