Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stéphanie
pozdravljeni, rad bi vedel, ali bo paket dostavljen pred stavbo ali na moj naslov? Rad bi tudi izvedel težo paketa in izdelka.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teža paketa je približno 8 kg. Kar zadeva dostavo, je pomembno vedeti, da dostavljavec ni dolžan paket dostaviti do vaših vrat, lahko vam ga namreč pusti tudi pred vhodom v stavbo. To žal ni odvisno od nas. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, mi lahko prosim poveste višino in širino vhoda skrivališča? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije so naslednje: Spodnja plošča + niša: 40x50 cm Zgornja platforma je enaka kot spodnja: 30x30 cm Višina niše: 30 cm Premer luknje: 20 cm Skupna višina: 120 cm Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
jéza
Zdravo,Ali je to drevo za mačke primerno za Maine Coon? Kakšne so dimenzije zgornje platforme?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Platforma zgoraj ima dimenzije 30x30 cm. Ta praskalnik ni priporočljiv za mačke pasme Maine Coon. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
léopoldine
Pozdravljeni, rad bi vedel dimenzije "skrivališča" za mačko in na kateri višini se nahaja. Hvala vnaprej za vaš odgovor :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Skrivalnica za mačko ima dimenzije: 45x45cm Nahaja se 62 cm od tal S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia