Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
lorina
V koliko časa ste prejeli mačje drevo? Ko kliknem na sledenje, se že več kot 72 ur nič ne premakne
2 sporočila
nicolas
Ne spomnim se več, kakšen je bil čas dostave, vendar mislim, da je trajalo 10-15 dni.
2 sporočila
claire
Naročil sem 2 drevesa za mačke za društvo, dne 17. februarja, dostava je bila opravljena danes. Nobenih težav, tudi ko sem spremenil naslov za dostavo zaradi moje napake, so bili zelo odzivni.
5 sporočila
johan
Lorina sem jih naročil in sem jih prejel v približno enem tednu. Catherine_B, ja, vendar vam za zgornje dele priporočam, da jih rahlo okrepite, saj jim rahlo primanjkuje stabilnosti.
1 sporočila
stivan
Približno 1 teden, pazite, zadnja platforma se mi je zlomila že prvi dan
2 sporočila
serge
približno 5 dni
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da bi lahko preverili pri prevozniku, mi lahko sporočite vašo številko naročila?
Lep pozdrav,
Marie
Da bi lahko preverili pri prevozniku, mi lahko sporočite vašo številko naročila?
Lep pozdrav,
Marie
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, moja mačka tehta 6,5 kg, ali je to dovolj trdno? Lep pozdrav, ga. Bianco
2 sporočila
nicolas
Zdravo, Moja mačka tehta 4,4 kg in sem okrepil nekaj nivojev z lesenimi stebri. Zgornje stopnje niso bile dovolj stabilne in se zaradi tega ni počutila zaupane. Z okrepitvami je zdaj odlično in obožuje ga.
2 sporočila
serge
Ne, sploh ne za impozantno mačko, drugače je treba okrepiti del med 2. in 3. nadstropjem z dvema prekladama (41 cm) in potem bo vse v redu, s spoštovanjem.