Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje drevo - 141 cm - Zolia Alaké z draskalnikom, sisalom, igralno vrvjo, visečimi mrežami, stopnicami
100% stranke
priporočam ta izdelek
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, pravkar sem prejel to mačje drevo. Imam težave pri nameščanju predora, ker če pritrdim vijak z vrha platforme, ni dovolj dolg, da bi držal predor od spodaj, če pa naredim obratno (vijak nameščen v predor), vijak štrli iz platforme.
2 sporočila
maxime
dejansko je sistem precej slab. Prav tako štrli glava vijaka in bolje je dodati lahko blazino na zgornjo platformo. Kar zadeva tunel, ga nisem namestil, ker ga niti ena od mojih mačk ne uporablja.
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, uspelo mi ga je namestiti z zaščito na konici. Potem moj maček nikoli ni šel noter, tako da mislim, da vas ne bom preveč mučil s tunelom... Toda sicer je na dolgi rok odličen, saj ga imam že leto in pol in vse je v redu, samo vrv sem obnovil.
1 sporočila
pierrette
Pozdravljeni, kupil sem to mačje drevo, zelo je dobro. Nisem imel težav z vijakom tunela, na voljo je več velikosti vijakov, vzeti morate najmanjšega, da ne štrli navzgor. Moje mačke obožujejo majhno ploščad na vrhu in igranje v tunelu.
2 sporočila
jean charles
Vijak d dolžine 25 mm je treba pritrditi od spodaj z uporabo podložke g.
2 sporočila
jean charles
Mačje drevo, ki se zdi primerno za srednje velike mačke. Edina stvar, ki ni povsem prilagojena, je gugalnica pod prvo ploščadjo .. ni dovolj nizka, da bi mačke dosegle.