Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja loputa SWING - na voljo 6 modelov

80% stranke

priporočam ta izdelek

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cecile
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, mislil sem, da lahko mačja vrata Swing 7 beležijo mikročipe mojih mačk, tako kot prejšnja mačja vrata, vendar se zdi, da to ni mogoče? Ali deluje le ovratnica? Hvala za vaš odgovor
Patrice
1 sporočila
patrice fr
Pozdravljeni, ali ponujate na naročilo zamenjavo vrat Swing 7, vrat, ki so bila dvakrat popravljena zaradi loma ob trku? Skrbi me naslednji lom, ker so vrata oslabljena. Kakšna je cena dela? V pričakovanju vašega odgovora, s spoštovanjem.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, ali obstajajo podaljški tunelov za elektromagnetni model swing 7? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to mačje vratce ni podaljška. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, pravkar sem namestil mačje vratce swing 7 na lesena vrata, vendar mi ne uspeva programirati čipa moje mačke in ne delujejo niti s priloženim čipom. Preklopim lahko na ročni način in nazaj na magnetni način, a se nič ne zgodi, ko približam mačko ali ovratnico. Mi lahko pomagate? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vsa vprašanja, ki se nanašajo na uporabo izdelka in težavami z delovanjem, vas vabimo, da neposredno kontaktirate našo Službo za stranke preko sledenja vašemu naročilu. Ta bo storila vse, da vam zagotovi hitro odgovor in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka. Lahko nas tudi pokličete na Službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Olivia
1 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni,

Na moja vrata je prejšnji lastnik namestil mačje vratce Swing 3. Načrtujem nakup vratc Swing 7, vendar je med njima razlika v debelini 5 cm. Ali to predstavlja problem? In če da, kako naj to rešim?

Poleg tega me zanima, če bodo mačke, ki imajo vratca Swing 7, lahko odprle vratca, če imajo magnet? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izrez mačjega vratca je enak za modela Swing 3 in Swing 7, potrebno bo prilagoditi podaljševalni tunel, vendar to ne bo predstavljalo težave. Kar zadeva odpiranje lopute, lahko vstopijo vsi mački, ki so opremljeni z magnetom. Ni posebnega prepoznavanja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
leila
1 sporočila
leila fr
Pozdravljeni, ali je swing 5 primeren za vrata debeline 4 cm in če je, kako, glede na to, da je swing 5 debelejši od 9 cm? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Predvideno je, da se tunel swing 5 prilagodi debelini vrat. Če pa so vrata polna, Swing 3 ponuja iste možnosti brez tunela, torej brez potrebe po rezanju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
lisa
1 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, za modele Swing 1 do 3, ali obstaja minimalna debelina vrat? Moja vrata so precej tanka (maksimalno 1 cm): ali se mačja vrata dobro prilegajo na vsaki strani vrat brez vrzeli? Vnaprej hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glede debeline vaših vrat ne bo težav. Kar se tiče montaže, če so vsa navodila med montažo dobro upoštevana in je površina vrat ravna, potem ne bo nobenih problemov s svetlobnimi prepusti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sylvain
2 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, mere, ki so navedene za swing1 21,5 x 5 x 24 cm, so to celotne dimenzije mačje lopute ali pa samo krilca? Imam tri mačke, vsaka tehta približno 6 kilogramov. Ali je odprtina swing1 dovolj široka za njihovo velikost? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, navedene dimenzije so skupne mere. Odprtina vratca je široka 14,5 cm x visoka 14,8 cm. Ta mačja vrata so primerna za mačke s težo do 7 kg. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Pascale
1 sporočila
pascale fr
Pozdravljeni, imam dva mačka in me zanima, če so v primeru mačjih vratc s magnetnim sistemom predvideni tudi za take primere. Ali paket vsebuje več magnetov za ovratnice? Hvala, lep pozdrav, P.N.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v vsaki mačji loputi je samo en magnet. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
Pozdravljeni, kakšno mačjo loputo priporočate za vgradnjo v zid iz betonskih zidakov (debeline 20 cm...) za mačko normalne velikosti? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to mačje vratce lahko uporabljate v vašem zidu. Po potrebi lahko dodate tudi podaljševalne tunele glede na debelino vašega zidu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Dieudonné
1 sporočila
dieudonné fr
Septembra 2009 sem namestil mačje vratce Ferplast SWING 7. Moj maček je izgubil ovratnico z magnetom. Kako lahko kupim nov magnet? Vprašal sem v dveh trgovinah pred nekaj tedni. Do danes ni bilo odgovora. Imate magnete za ta model mačjih vratc? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Na žalost nimamo magnetov za ta točen model mačje lopute.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo