Vprašanja, razprave o izdelkih SUREFLAP Mačja loputa s čipom povezana z elektroniko - Bela - 142 mm x 120 mm (Dobavljeno brez Hub-a)
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
karin
Pozdravljeni, Ali lahko ta mačja vrata delujejo kot "klasična" mačja vrata, če ne kupim vozlišča (hub), ali na primer v primeru izpada interneta (kar se pri meni dokaj pogosto dogaja...)?
3 sporočila
marie
Pozdravljeni. Mačja vrata delujejo tudi v primeru izpada interneta. Preprosto ne bodo več povezana z vašo aplikacijo, ne boste prejeli obvestil o vstopih in izstopih ter jih ne boste mogli upravljati prek pametnega telefona. Kar zadeva delovanje brez zvezdišča, mislim, da ista znamka izdeluje mačja vrata z elektronskim čipom, ki pa niso povezana, torej verjetno brez zvezdišča.
4 sporočila
karin
Pozdravljeni, lahko mi poveste, ali je mogoče nastaviti časovne omejitve za vstop ali izstop (z drugimi besedami policijsko uro) tudi brez uporabe Hub-a in aplikacije? Domnevam, da so te informacije v navodilih, vendar mi jih ne uspe odpreti... Vnaprej hvala za vaše odgovore.
2 sporočila
laurent
Pozdravljeni,Programski način policijske ure je mogoč samo preko aplikacije Sure Petcare, vendar lahko to aplikacijo uporabljate brez Hub-a, kar potrjuje izvleček iz navodil za uporabo, ki ga navajam spodaj:"PROGRAMSKA POLICIJSKA URA samo preko aplikacije Sure PetcareČe uporabljate Mačja Vrata Connect s elektronskim čipom skupaj z aplikacijo Sure Petcare, lahko aktivirate dodaten način policijske ure. Ta način vam omogoča programiranje časa zaklepanja in odklepanja mačjih vrat, tako da vaše mačke (do katerih je dovoljen izhod) lahko zapustijo dom le v določenem časovnem obdobju. Ob času zaklepanja bodo mačje vrata nastavljena na način zaklepanja 'Zadržanje': vaša mačka se bo lahko vrnila domov, vendar ne bo mogla iz njega.Programiran policijske ure ne velja za mačke, ki jim izhod ni dovoljen.Ko so ure policijske ure programirane, se bodo vaša Mačja Vrata Connect s čipom zaklenila in odklenila v teh časovnih okvirih dnevno, dokler jih ne spremenite ali izklopite.Vendar prosimo, upoštevajte, da aplikacija Sure Petcare in ročni vrteči zasun, ki se nahaja na mačjih vratih, ne moreta komunicirati. Fizična sprememba položaja ročnega vrtečega zasuza bo preglasila morebitne nastavljene čase policijske ure v vaši aplikaciji."Lepo pozdravljeni.
2 sporočila
laurent
Popravek: Način policijske ure je možen samo preko aplikacije IN z Hub-om.
4 sporočila
karin
Najlepša hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
maxime
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšne so zunanje dimenzije okvirja za mačja in pasja vrata z elektronskim čipom Electronic connect za mačke in male pse? Ker mi ne uspe odpreti navodil na povezavi v opisu oglasa, hvala vnaprej, Maxime