Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
bertrand
6 sporočila
bertrand fr
bertrandbonjour,
če ni magnetov za mačje ovratnice, kako se sproži odprtje?
ali ta mačja vrata preprečujejo vdor drugih mačk?
Kateri model mačjih vrat bi priporočili izključno za moji dve mački?
hvala vam vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za vrata s tečaji, ki jih maček potiska, da lahko vstopa in izstopa, magnetni sistem pa preprečuje odpiranje. S takšnimi mačjimi vratci lahko prehaja kateri koli maček. Edino mačja vrata z magnetnim sistemom ali z bralnikom čipov omogočajo izbiro, kdo ima dostop do hiše. To bo ustrezalo za vaši dve mački, vendar boste morali izbrati elektromagnetni ali elektronski model, če želite zagotoviti, da nobena druga žival ne more vstopiti.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
GHYSLAINE
1 sporočila
ghyslaine fr
Pozdravljeni, na mojih vratih imam luknjo velikosti 168X168, ali lahko prilagodim to mačje vratce?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, prilagodite lahko tako, da malo povečate luknjo vaših vrat na 170*175. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
walid
1 sporočila
walid fr
Pozdravljeni, želel bi namestiti to mačje vratce na vrata s paneli debeline 0,5 do 1 cm ali celo na vezano ploščo. Je debelina mačjih vratc nastavljiva? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Debelino je možno prilagoditi za ujemanje z različnimi debelinami "stene".
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
christophe
1 sporočila
christophe fr
živjo, kako maček vstopi, ali ima ovratnico za to??? mi lahko prosim razložite ?? in ali je možna namestitev na vhodna vrata iz oblikovanega lesa??? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Maček ne potrebuje ovratnice. Vrata se zaprejo z magnetom. Ta mačja vrata so primerna za vrata debeline 50 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo