Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja trava z keramično skledo

80% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Caroline
1 sporočila
caroline fr
trava bo v enem tednu dobro zrasla. Posodico lahko pustite na voljo vaši mački ves dan. Jedla jo bo, ko bo začutila potrebo. Zalivati jo je treba enkrat na teden, da ostane zelena.
jacqueline
1 sporočila
jacqueline fr
MOJA TRAVA NE RASTE, ČEPRAV JO ZALIVAM, ŠE VEDNO NI TRAVE. KOLIKO ČASA RASTE TRAVA? HVALA
Laetitia
2 sporočila
laetitia fr
Enkrat, ko vse postavimo na svoje mesto, zalijemo in po dveh dneh en teden, nato enkrat na teden. Ko trava doseže 20 cm, jo damo na razpolago. Ampak pri meni se mačka tega ne dotakne. Kupila sem liziko z mačjo travo, a enako, igra se z njo, vendar je ne je.
Murielle
1 sporočila
murielle fr
Pozdravljeni, ali je treba mačjo travo pustiti na voljo ves dan? Ali le nekaj ur dnevno? Hvala za vaš odgovor.
Laetitia
2 sporočila
laetitia fr
Jaz maje mačke sploh ne dotikam, zato je končala zunaj za potepuške mačke
CHRISTINE
1 sporočila
christine fr
Zdravo, ko mačja trava olupimo in ne ostane ničesar, ali obstajajo polnila, ki jih lahko ponovno damo v keramični lonec? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Ne, v paketu ni polnjenja, le 1 vrečka
Safiya
1 sporočila
safiya fr
https://www.zoomalia.be/animalerie/herbe-a-chat-d-interieur-a-semer-fabrique-en-france-100-naturelle-p-55765.html
Joël
1 sporočila
joël fr
Živjo, ali je treba semena posaditi v zemljo ali brez?
Oumaima
1 sporočila
oumaima fr
Pozdravljen Joel, ni potrebno dodajati zemljo, vse je že priloženo, kar potrebuješ. Semena je treba zmešati z zemljo, ki jo dobimo, in jo postaviti v skledo ter redno zalivati.
Estelle
1 sporočila
estelle fr
Osebno sem dodala plast zemlje, vendar nisem prepričana, da je to potrebno. V manj kot štirih dneh je trava pripravljena. Zalivati je treba, ko je podlaga suha, seveda. Nisem vsega dala v posodico, ker se mi je zdelo, da je preveč. Vsekakor moja mačka obožuje!
SOPHIE
2 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, vse je priskrbljeno, vrsta peletov nadomešča zemljo, travo je treba dobro zalivati, saj raste zelo hitro.
LAETITIA
1 sporočila
laetitia fr
Torej, res je, da mora biti vedno vlažno, vendar v postopku, ki je naveden na navodilu, ni ničesar dodati, res pa je, da izdelek ni prav dober
MIREILLE
1 sporočila
mireille fr
Gre za mešanico zemlje in semen, ki jo je treba neposredno postaviti v skledo. Zalivajte tako, da je vedno malo vlage. Ni treba postavljati vprašanj, vsebino vrečke damo v skledo z malo vode in skledo postavimo blizu okna na sonce.
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, dodal sem zemljo, ker so bile notri samo semena in posodica (tudi navodil ni bilo, mimogrede).
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, kupil sem keramično skledo in mačjo travo. Ali jo je po vzgoji treba občasno zalivati? Hvala, lep dan
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, potrebno ga je redno zalivati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo