Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja trava z keramično skledo
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
caroline
trava bo v enem tednu dobro zrasla. Posodico lahko pustite na voljo vaši mački ves dan. Jedla jo bo, ko bo začutila potrebo. Zalivati jo je treba enkrat na teden, da ostane zelena.
1 sporočila
jacqueline
MOJA TRAVA NE RASTE, ČEPRAV JO ZALIVAM, ŠE VEDNO NI TRAVE. KOLIKO ČASA RASTE TRAVA? HVALA
2 sporočila
laetitia
Enkrat, ko vse postavimo na svoje mesto, zalijemo in po dveh dneh en teden, nato enkrat na teden. Ko trava doseže 20 cm, jo damo na razpolago. Ampak pri meni se mačka tega ne dotakne. Kupila sem liziko z mačjo travo, a enako, igra se z njo, vendar je ne je.
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni, ali je treba mačjo travo pustiti na voljo ves dan? Ali le nekaj ur dnevno? Hvala za vaš odgovor.
2 sporočila
laetitia
Jaz maje mačke sploh ne dotikam, zato je končala zunaj za potepuške mačke
1 sporočila
christine
Zdravo, ko mačja trava olupimo in ne ostane ničesar, ali obstajajo polnila, ki jih lahko ponovno damo v keramični lonec? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
sylvain
Ne, v paketu ni polnjenja, le 1 vrečka
1 sporočila
safiya
https://www.zoomalia.be/animalerie/herbe-a-chat-d-interieur-a-semer-fabrique-en-france-100-naturelle-p-55765.html
1 sporočila
joël
Živjo, ali je treba semena posaditi v zemljo ali brez?
1 sporočila
oumaima
Pozdravljen Joel, ni potrebno dodajati zemljo, vse je že priloženo, kar potrebuješ. Semena je treba zmešati z zemljo, ki jo dobimo, in jo postaviti v skledo ter redno zalivati.
1 sporočila
estelle
Osebno sem dodala plast zemlje, vendar nisem prepričana, da je to potrebno. V manj kot štirih dneh je trava pripravljena. Zalivati je treba, ko je podlaga suha, seveda. Nisem vsega dala v posodico, ker se mi je zdelo, da je preveč. Vsekakor moja mačka obožuje!
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, vse je priskrbljeno, vrsta peletov nadomešča zemljo, travo je treba dobro zalivati, saj raste zelo hitro.
1 sporočila
laetitia
Torej, res je, da mora biti vedno vlažno, vendar v postopku, ki je naveden na navodilu, ni ničesar dodati, res pa je, da izdelek ni prav dober
1 sporočila
mireille
Gre za mešanico zemlje in semen, ki jo je treba neposredno postaviti v skledo. Zalivajte tako, da je vedno malo vlage. Ni treba postavljati vprašanj, vsebino vrečke damo v skledo z malo vode in skledo postavimo blizu okna na sonce.
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, dodal sem zemljo, ker so bile notri samo semena in posodica (tudi navodil ni bilo, mimogrede).
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, kupil sem keramično skledo in mačjo travo. Ali jo je po vzgoji treba občasno zalivati? Hvala, lep dan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, potrebno ga je redno zalivati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia