Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Catia
1 sporočila
catia fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali ima ta straniščna hišica filter? Hvala
EMMA
1 sporočila
emma fr
Ne, na tej hiši ni filtra.
Blandine
1 sporočila
blandine fr
Ni filtra in osebno obžalujem svoj nakup, ker pušča… urin uhaja med obema deloma. Tako je vzdrževanje težavno in vonj vztraja! Očitno je problem v zasnovi.
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Ne, ni filtra. Kljub temu ne obžalujem svojega nakupa. Menim, da vonj ni slabši kot pri uporabi filtra, saj zaradi oblike vonj narašča in "ne uide preveč". Ni vonja po urinu. Iztrebke se seveda najbolje odstrani čim prej... Vonj je odvisen tudi od uporabljene mačje stelje. Kar se tiče puščanja, se mi to nikoli ni zgodilo. Seveda, če mačka urinira stoje ob stenah, je to možno, vendar je v tem primeru tveganje enako pri vseh vrstah mačjih stranišč. To je napaka mačke, ne dizajna mačje stelje! Mačje stranišče je prostorno in res je, da mreža zelo učinkovito preprečuje raztros stelje. Vedno sem imel mačke. Trenutno jih imam 3 (1 samec in 2 samici) in 4 različne mačje stranišča.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo