Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja straniščna hiška za velike mačke s cedilom Savic Reina

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni,

Kakšne so dimenzije lukenj v cedilu, prosim? Bi peleti za stiskanje (cat's best smart pellet) padli skozi, ali je potrebno uporabiti drobno steljo, kot je pesek?

Hvala
Juliette
1 sporočila
juliette fr
Pozdravljeni,

Ali je sito te mačje stranišča združljivo z aglomeriranim rastlinskim polnilom Cat’s Best Original? Nekatera zrna so lahko velika in skrbelo me je, da ne bi dobro "pretekla" skozi majhne luknjice. Hvala!
Ludovic
3 sporočila
ludovic fr
Moje dekle si je priskrbela to veliko mačjo stranišče za svoje 3 mačke. Tako kot jaz uporablja mačji pesek Cat's Best Original. Pesek postane z urinom pastast in maši luknje. S svojim mačjim straniščem s sitom s režami namesto okroglimi luknjami (Trixie Berto Top ali Zolux Furba) imam manj teh težav. Priporočena je druga vrsta peska; ena, ki tvori zelo kompaktne in trdne grudice ter je dovolj fino mleta, da ne zamaši luknje. Trenutno preizkušam rastlinski pesek iz tofua v peletih in tudi različico iz sekancev (to je drugačen proračun). Peleti so dovolj fini za moje sito s režami in zaenkrat na mojo preprogo niso prinesli nobene umazanije. V kvalitetnih mineralnih peskih mora obstajati aglomerirajoči pesek, ki trdno zlepi.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, je mačji pesek catlitter znamke almo nature primeren za to mačje stranišče?
GISÈLE
1 sporočila
gisÈle fr
Imam tri mačke, dve veliki škotski in eno angorsko, ali je to leglo dovolj veliko, da ima vsak svoj kotiček, ali mi svetujete drugo?
Martine et Gérard
1 sporočila
martine et gérard fr
Ne vem, če je dovolj velik za tri mačke, da ima vsaka svoj kotiček, ampak ob menjavi vsak dan ali največ na vsaka dva dni, je sprijemljiva stelja, tip Carrefour, bel in svetlo moder vrečka, čisto v redu.
Ludovic
3 sporočila
ludovic fr
Prebral sem veliko člankov o tej temi. Strokovnjaki za felino vedenje svetujejo 1 stranišče za vsako mačko. Osebno nimam prostora za 2 stranišči za moji 2 mački. Sito uporabljam za maksimalno filtriranje vsake 2 dni in menjam steljo vsake 3-4 tedne. Za njihovo udobje vam svetujem, da izberete XXL stranišče (kot je na primer to) in še dodatno srednje velikost, če imate prostor (če imate raje taka s sitom, obstajata Trixie Berto Top ali Zolux Furba). Za Angorsko mačko z dolgimi lasmi izberite steljo, ki se ne prijema na dlake in tačke. (Enako velja za Scottish Highland Fold z srednje dolgimi/dolgimi lasmi)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo