Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja straniščna hiška z nihajnimi vrati in ročajem Savic Oscar

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dalila
1 sporočila
dalila fr
Pozdravljeni, ali mi lahko natančno navedete širino izdelka? Moram zamenjati svojo mačjo stranišče z manjšo, da jo lahko vgradim v kuhinjsko omarico, v opisu sta navedeni dve velikosti, 36 cm in 37 cm, katera je pravilna? Hvala vnaprej.
DELPHINE
1 sporočila
delphine fr
PozdravljeniŠirina 37 cmDolžina 48 cmVišina 41 cm
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da stopite v stik s službo za pomoč uporabnikom neposredno preko vašega spremljanja naročila ali po telefonu na številki 0892.494.028. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
amélie
1 sporočila
amélie fr
pravkar sem prejel/a paket, in pri tej hišici za mačji WC mi manjkata vrata in ročaj! Kako naj pridobim te dele? Ker popoldne grem po mačjega mladiča moje hčerke, zato ne morem vrniti paketa!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da za vse informacije neposredno kontaktirate našo službo za stranke preko sledenja vašega naročila ali po telefonu na številki 0892.494.028.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, želim kupiti ta izdelek, vendar ne najdem filtrov, ki bi šli zraven...... pod katero referenco jih lahko najdem??? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vas usmerimo k temu tipu produkta iste znamke kot je straniščna hišica (morda bo potrebno prilagoditi dimenzije straniščne hišice): https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-maison-de-toilette-21x12cm-p-15302.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Simone
3 sporočila
simone fr
Pozdravljeni, ali je ta mačji WC primeren za mačko Ragdoll? Hvala...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izbrati morate XL format mačjega peska za vašo mačko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo