Vprašanja, razprave o izdelkih

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nicole
1 sporočila
nicole fr
Leta 2020 sem kupila mačje stranišče Trixie Berri top s filtrom in mrežico, s katerim sem zelo zadovoljna. Na žalost sem zlomila eno od zapor. Ali jih prodajate ločeno? Hvala, ker me hitro obvestite. Lep pozdrav, Nicole Scardone
Michaël
1 sporočila
michaël fr
Ah, mislim, da mora biti to pomanjkljivost sanitarnega doma, saj se je tudi ena od dveh zlomila, ko sem jo odprl za čiščenje!
Ouahiba
2 sporočila
ouahiba fr
Ali je ta straniščna hiška primerna za mucka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hišica za opravljanje potrebe je primerna tako za mladiče kot za odrasle mačke. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
francoise
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, ali je mogoče uporabiti to hiško za mačji stranišče z mačjim peskom v obliki zamaškov? Hvala za vaš odgovor, Clémentine
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta mačji straniščni boks se lahko uporablja z vsemi vrstami mačjega peska.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Marlise
1 sporočila
marlise fr
Pozdravljeni, Ali je hiška Bertho Top primerna za Mainea coona?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta hišica za mačje stranišče ima široko odprtino, zato je primerna za večino mačk, vključno z maine coons.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aurore
1 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, katero vrsto stelje je treba uporabiti? Ali lahko uporabimo katerokoli steljo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za to straniščno hišico je primerna katera koli vrsta stelje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Joanna
1 sporočila
joanna fr
Pozdravljeni, katera vrsta mačjega peska se uporablja z mačjim straniščem? Osebno imam dve mački in uporabljam nelepljiv mačji pesek Catsan Hygiene Plus, ali je to v redu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Uporabite lahko katerikoli tip stelje s to straniščno hišico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo