Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji WC z videzom imitacije ratana/lahek za čiščenje Curver Petlife

24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
RIEHM
1 sporočila
riehm fr
Pozdravljeni, ali je ta model primeren za zunanjost? Hvala.
Adrienne
1 sporočila
adrienne fr
Na žalost vam ne morem odgovoriti, ker nikoli nisem prejel svojega naročila, dostavljavec ga je dostavil na prevzemno mesto 1 uro proč od mene... Poleg tega pa smo morali zelo dolgo čakati, da smo bili povrnjeni, po več pritiskih na Zoomalijo.
xavier
1 sporočila
xavier fr
Dober večer, iščem zamenjavo vrat za mačji WC Petlife Curver. Ali prodajate ta dodatek? Hvala vnaprej.
Valerie
2 sporočila
valerie fr
Dober večer, iščem nadomestna vrata za to mačje stranišče Petlife Curver rjave barve, ali imate kakšna za prodati med vašimi z napako? Lep pozdrav
gwenaelle
1 sporočila
gwenaelle fr
Pozdravljeni,
ali mi lahko prosim posredujete širino hiše na srednji višini in na vrhu?
Hvala vnaprej in želim vam zelo lep dan.
Sylvanie
1 sporočila
sylvanie fr
Pozdravljeni. Širina pri polovični višini je približno 33 cm, pri vrhu pa okoli 15 cm, težko je biti natančen, ker je oblika zaobljena. Lep dan.
pauline
3 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni,Kdaj bo na voljo po tej ceni?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno na voljo v hitri prodaji za 39,99 € še 10 ur. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Léo
1 sporočila
léo fr
Pozdravljeni, zanima me, če je mogoče kupiti samo posodo za mačji pesek? Naša je zelo poškodovana zaradi belila in želeli bi jo zamenjati, ne da bi morali kupiti vse na novo! Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za ta izdelek ni rezervnih delov. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Jennifer
2 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, ali obstajajo filtri iz aktivnega oglja, ki so posebej namenjeni tej vrsti mačjega stranišča?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to straniščno hišo ni posebej prilagojenih filtrov. Uporabiti morate standardne filtre, ki jih lahko prilagodite. Dimenzije so 132x83mm, debelina med 2 in 2,5 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
mau
1 sporočila
mau fr
Pozdravljeni, kateri vrečki so primerni za to hiško za opravljanje potrebe? Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za to hiško za toaletiranje ne obstajajo posebne vrečke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anne-Victoire
1 sporočila
anne-victoire fr
Pozdravljeni, ali širina (39 cm) ustreza globini ali sprednjemu delu (kjer so vrata)? Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dolžina straniščne hišice (od spredaj do zadaj) znaša 51 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Navedene dimenzije so celotne zunanje dimenzije mačjega stranišča.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Gabriel
1 sporočila
gabriel fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, če lahko v ta izdelek dodamo zbiralni ali kompaktni mačji pesek? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite aglomeracijski posip.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Joyce
1 sporočila
joyce fr
Pozdravljeni, iščem mačji pesek Modkat v beli barvi. Ali bo to izdelek, ki ga boste imeli na zalogi? Vnaprej se zahvaljujem za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost posipa Modkat trenutno ni v našem katalogu. Vabimo vas, da redno preverjate našo spletno stran. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
Julie
2 sporočila
julie fr
Pozdravljeni,

Kateri filtri proti vonjavam so primerni za to mačje stranišče?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporabljate lahko naslednje vrste filtrov za odstranjevanje vonjav (vendar jih boste verjetno morali prilagoditi z rezanjem): https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-p-23330.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-au-charbon-actif-l483-pour-litiere-genica-p-126.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-maison-de-toilette-p-15302.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni,

želel/a bi kupiti to mačje stranišče, vendar me skrbi, da je morda malo premajhno za odraslo mačko, predvsem po višini. Lahko mi svetujete?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzije mačjih stranišč so zasnovane tako, da lahko mačke opravljajo svoje potrebe, ne da bi se počutile utesnjene. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalije

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo