Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja stelja iz silikagela Quality Clean Silica Pearl

31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Eudes
1 sporočila
eudes fr
Pozdravljeni, navajen sem na silikonske mačje peske, toda moja mačka je nanje občutljiva, ima alergijo. Ali bi bil ta pesek primeren? Hvala in lep dan.
DEBORA
1 sporočila
debora fr
Pozdravljeni, osebno smo preizkusili več vrst mačjega peska in to je edina, ki se prilagaja našemu Maine Coonu. Kristali dobro zadržujejo vonjave in barvanje kristalov z urinom je dober pokazatelj, kdaj jih je potrebno zamenjati. Iztrebki se dovolj dobro oprijemajo in glede na velikost naše mačke jih odstranjujemo vsak dan, tako pesek zdrži dlje. Ni prahu, ni lesnih sekancev povsod in nisem opazil alergijskih reakcij.
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Osebno sem opustil mačji pesek Sicilija, ker je bil po mojem okusu nekoliko prašen, še bolj pa, ker je moj muc astmatičen, sem zato prešel na rastlinski pesek.
Yves
2 sporočila
yves fr
Pozdravljeni, vaše vprašanje bi bolje usmerili k veterinarju, vendar vam lahko odgovorim, da moja mačka nima nobenih težav s to mačjo steljo. Preizkusila sem druge znamke in ni bilo težav, toda morda je vaša mačka alergična na prah tega izdelka. Obstajajo vreče mačje stelje z več ali manj prahu, kar bi lahko povzročilo nekakšen ekcem vaši živali. Lep pozdrav
karine
1 sporočila
karine fr
Popolnoma prilagojena za ljubke mucke
Françoise
3 sporočila
françoise fr
Iz katerega razloga ste prenehali uporabljati silikatno mačjo steljo AGGLO pearl, katere rezultati so boljši od QUALITY CLEAN. Za eno mačko moram menjati steljo vsak teden, kar na koncu postane drago.
Christine
1 sporočila
christine fr
Odpustil sem silikagelno mačjo posodo Pearl Aglo, ker sem želel preizkusiti druge vrste mačjega peska, saj imam po meni tri mačke, enega samca in dve samici, in potrebujem veliko pakiranje peska za mačje stranišče. Vem, da ne bom več kupil mačjega peska Bento Pearl, ker ni dovolj vpojen in glede na kakovost v primerjavi z drugimi peski, ki sem jih preizkusil, ni najboljši.
DANIELLE
1 sporočila
danielle fr
Ta posipava ni sprijemljiva. Osebno mi je to bolje. Iztrebki se prilepijo na nekaj zrn posipave. Vse skupaj vržem v stranišče, ker se posip ob stiku z vodo razgradi. To je zelo priročno: ni treba več spuščati vrečke z iztrebki v smeti. Urin porumeni zrna in jih nekoliko strdi, zato jih je tudi enostavno očistiti. Poleg tega absorbirajo vonjave: tako ni vonja po "posipavi", z njo sem res zadovoljna in je ne bom zamenjala. Tudi cenovno ugodni kompleti so neprecenljivi.
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, imam nekaj pomislekov glede metanja stelje v straniščno školjko. Za več informacij o tej temi si oglejte ta blog članek: https://www.zoomalia.com/blog/article/ou-jeter-litiere-biodegradable-chat.html. Lep pozdrav, uredniška ekipa Zoomalia.
LUCIE
1 sporočila
lucie fr
Dober dan, ali je ta mačja pesek grudooblikujen?
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Da, pipiji hitro oblikujejo kamne, ki jih lahko prepoznamo približno eno uro kasneje! In kristali se primejo večjih iztrebkov. Po drugi strani so kristali razmeroma veliki, zato morda niso primerni za občutljive tačke mladička, na primer. Osebno sem moral to silikatno steljo (kupljeno v paketu) pokriti z drugo z drobnimi zrni, da je bila gospodična Lilou, stara dva meseca in pol, pripravljena hoditi tja ;) Drugače pa skoraj nič vonja, tudi če imaš nos nad steljo, jo obnavljam vsakih 8-10 dni s čiščenjem urina in iztrebkov vsak dan.
Juliette
1 sporočila
juliette fr
Ne, ni grudeča.
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Ne, ta ni grudeča. Jaz uporabljam mačji pesek Silica Pearl Agglo, (ta je grudeč). Zelo je dober, ekonomičen in brez vonja.
Cyril Magali
1 sporočila
cyril magali fr
Ne, ni taka. Vendar se kristali obarvajo, ko pride do lulanja, zato jih je nato lahko odstraniti.
myriam
1 sporočila
myriam fr
ja, ona je super.
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, ne, ta ni grudasta in ne zadržuje vonjav...! Ne priporočam.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
ne pa, ampak zelo prijetno
Catherine
1 sporočila
catherine fr
to ni grudast pesek, ampak odličen glede vonja, učinkovitosti in trajanja: priporočam ga!!!!
sylvianne
1 sporočila
sylvianne fr
ne, ta silikonova stelja ni aglomeracijska, vendar je popolna; vsak dan morate odstraniti velike izločke in z lopatko za steljo premešati zrna
MOHAMED
1 sporočila
mohamed fr
Ne, ni strnišča. Vendar pa se kristali dobro držijo mačjih iztrebkov. Tekočine so dobro absorbirane. Posodobiti je treba steljo, ko kristali postanejo (vsi) rumeni, kar je med 10 in 20 dnevi, odvisno od značilnosti mačke ;-) Ps. Popolnoma ustrezalo mojemu 7-tedenskemu mucka kot prva stelja.
Véronique
1 sporočila
véronique fr
ne zadržuje vonjav, niti se ne sprijema, razočarana nad tem leglom
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni. Silikatne stelje niso namenjene zbiranju v grudice. Torej ne. Vendar pa odlično opravljajo delo glede vonjav. Brez težav en mesec za enega mačka, seveda, če vsak dan odstranjujete iztrebke...
CECILIA
1 sporočila
cecilia fr
Pozdravljeni, delovanje silicijevega peska (razen zelo majhnih zrn, toda kakšen je potem smisel?) je drugačno od običajnih peskov. Kristali zadržujejo vonjave (vsaj malo več kot klasični pesek) in predvsem urina obarva kristale. Kar zadeva velike potrebe, se iztrebki precej dobro pritrdijo. Namen je odstraniti iztrebke vsak dan ali dva, kar omogoča daljšo uporabnost peska. Brez prahu, brez ostružkov povsod, brez alergij za zadovoljnega mucka, to je to :)
Julie ou Matthieu
1 sporočila
julie ou matthieu fr
Neagglomerirajoča stelja, vendar je kremen na področju vonjav revolucionaren in ga ne bi zamenjal za nič na svetu, zdaj ko sem ga odkril. Trenutno imam mladiče in ni nobenih težav z občutki.
Yves
2 sporočila
yves fr
Pozdravljeni, ne, ni aglomerirajoča, pod pogojem, da kupite klasično siliko.
Christine
10 sporočila
christine fr
Dober dan. Lahko prosim poveste, kakšna je približna velikost zrn silike v tej mačji stelji? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost je spremenljiva, giblje se med 2 in 9 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, z naše strani ni nobenih težav s to steljo
STEPHANE
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, lahko izvem do kdaj bo ta mačja stelja na promociji v paketih, prosim?Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Obveščamo vas, da to ni "hitra" prodaja, paketi so "stalne" promocije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, Ali je ta mačja stelja biorazgradljiva in ali jo je mogoče kompostirati? Hvala vnaprej, Anne
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta mačji pesek je iz silike in ga ni mogoče dodati na kompost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo