Vprašanja, razprave o izdelkih Biorazgradljivi posip proti vonju Cat's Best Universal
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, zanima me, ali ta mačja stelja vsebuje iglavce? Ker ti so lahko toksični za zajce. Hvala vam vnaprej.
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, kakšna je natančna sestava vaše stelje? Hvala
1 sporočila
carine
Pozdravljeni, sestava te stelje so sekundarne obnovljive surovine iz lesne industrije. Sama jo uporabljam za svojega zajca, to je najboljša stelja!!! V kletki mojega zajca ni nobenega vonja, čiščenje njegovega stranišča opravim enkrat na teden in ni nobenega vonja v primerjavi z drugimi, sicer cenejšimi steljami, pri katerih je treba kletko čistiti vsak dan zaradi močnega vonja po urinu, zato je včasih bolje plačati več, vendar dobiti kakovost!!! Nikoli ne bi zamenjala te stelje, stelja Cats Best Universal je odlična!! Za mojo mačko pa uporabljam steljo Cats Best Original. Upam, da sem vam lahko pomagala. Carine
2 sporočila
vanessa
Pozdravljeni, steljo, ki jo uporabljam, je tista, ki jo najdemo v supermarketih, je osnovna mineralna stelja, ker moji mački niso marali stelje proti vonjavom Cat's Best Universal, ki sem jo kupil na spletnem mestu Zoomalia, moji mački niso več hodili v steljo, delali so poleg nje, zato sem se vrnil k mineralni stelji iz svojega supermarketa, ki stane malo več kot 1 evro.
1 sporočila
sabine
Zame se ni mojemu mačku zdelo všeč, zato mi je pesek za mačke ostal na zalogi.
2 sporočila
sofi
Zdravo, rad bi poskusil, vendar se bojim, da bi moji zajklji to pojedli. Če bi se to zgodilo, je to nevarno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot pri vseh steljah, je lahko ob masivnem zaužitju nevarno, zato priporočamo zamenjavo stelje za takšno, ki je vaši zajci ne bodo jedli. Vendar pa ni posebne toksičnosti in če bi vaša žival želela poskusiti, ne bi bila v nevarnosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mathilde
to podlago postavim v zabojček in na vrh plast konoplje. Je popolno.