Vprašanja, razprave o izdelkih Igrača za mačke Catch the Balls

86% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Franck
1 sporočila
franck fr
Pozdravljeni, danes je 16. junij 2023. Ali je mogoče izvedeti trenutno barvo? Ne želim bledih barv. Modra, rumena, rdeča... Bi bilo popolno. Hvala za vaš odgovor. Franck
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljen Franck, kot je navedeno v opisu izdelka, je barva naključna glede na dobavo. Redno dobivamo nove zaloge, zato ne moremo vedeti, katera barva bo dodeljena vašemu naročilu. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalia
Marjorie
2 sporočila
marjorie fr
Rad bi samo vedel, kakšne barve je trenutno izdelek, ker večbarvnega ne hvala, iščem stolp v barvi vijolično sive.
Mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Ko sem jo naročil pred nekaj meseci, je bila vijolično-siva, kakor želite, in prav tako je bila vijolično-siva na sliki, zato pokličite neposredno službo za stranke, da dobite informacije.
Anne
3 sporočila
anne fr
Moja je oranžna
EVA
1 sporočila
eva fr
Pozdravljeni, ko sem kupila svojo, so bile barve odvisne od dobave. Imela sem srečo na loteriji, prišla je v sivi, vijolični in modri barvi. Moje mačke jo obožujejo! Lep dan!
Francoise
2 sporočila
francoise fr
ZELENA SPODAJ... ROZA V SREDINI... BLEDOMODRA... JE ČUDOVITO, POGOSTO SE IGRA... NIČESAR ZA OBŽALOVATI... KUPITE HITRO

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo