Vprašanja, razprave o izdelkih Igrača za mačke Catch the Balls
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
franck
Pozdravljeni, danes je 16. junij 2023. Ali je mogoče izvedeti trenutno barvo? Ne želim bledih barv. Modra, rumena, rdeča... Bi bilo popolno. Hvala za vaš odgovor. Franck
27 sporočila
lisa
Pozdravljen Franck, kot je navedeno v opisu izdelka, je barva naključna glede na dobavo. Redno dobivamo nove zaloge, zato ne moremo vedeti, katera barva bo dodeljena vašemu naročilu. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalia
2 sporočila
marjorie
Rad bi samo vedel, kakšne barve je trenutno izdelek, ker večbarvnega ne hvala, iščem stolp v barvi vijolično sive.
1 sporočila
mathilde
Ko sem jo naročil pred nekaj meseci, je bila vijolično-siva, kakor želite, in prav tako je bila vijolično-siva na sliki, zato pokličite neposredno službo za stranke, da dobite informacije.
3 sporočila
anne
Moja je oranžna
1 sporočila
eva
Pozdravljeni, ko sem kupila svojo, so bile barve odvisne od dobave. Imela sem srečo na loteriji, prišla je v sivi, vijolični in modri barvi. Moje mačke jo obožujejo! Lep dan!
2 sporočila
francoise
ZELENA SPODAJ... ROZA V SREDINI... BLEDOMODRA... JE ČUDOVITO, POGOSTO SE IGRA... NIČESAR ZA OBŽALOVATI... KUPITE HITRO