Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja hiška Zolia Vilna - 86cm

86% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
YANICK
1 sporočila
yanick fr
živjo, ker sem to hiško kupil že pred leti, bi rad vedel, ali jo lahko uporabim za moja dva pritlikava zajca?
ILLIONA
4 sporočila
illiona fr
Pozdravljeni, želite to postaviti na prostem? Ker ne zdrži različnih vremenskih nevšečnosti, tudi z zaščito. Če pa je za notranjo uporabo, ni nobenih ovir.
michel
1 sporočila
michel fr
Pozdravljen Yannick, ja, mislim, da za vaše zajce ni posebnega problema, dokler se lahko premikajo skozi različna mačja vrata, in, še vprašanje, ali vas ne skrbi, da bi se lotili lesa konstrukcije, glede na to, da so glodavci??
florence
1 sporočila
florence fr
živjo, kar se mene tiče, imel sem težavo z ne trdnimi kolesci in nisem bil zadovoljen z mojim nakupom
SYLVIE
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, z nakupom sem zelo razočarana in ga ne priporočam. Les je zelo slabe kakovosti (prava cigaretna folija) in kolesca so se pokvarila že po enem tednu.
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Ker bom namestil na svojem balkonu, da zaščitim leseno hiško, ali lahko nanesem zaščito za les, takšen tip izdelka? Ali to ne bo škodljivo za mojega mačka?
ILLIONA
4 sporočila
illiona fr
Pozdravljeni, za mojo zaščito sem uporabil lazuro, vendar je kljub temu les prejel vodo in je od zunaj zgnil...
André
1 sporočila
andré fr
seveda, v teh čudovitih hiškah je ena stvar, to je streha... Ne zdrži nekaj letnih časov zunaj, popolnoma sem prenovil streho ene od mojih hišic z zunanjo vezano ploščo, ki sem jo pobarval.... Torej je bolje biti malo spreten...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo