Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja hiška Zolia Vilna - 86cm
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
yanick
živjo, ker sem to hiško kupil že pred leti, bi rad vedel, ali jo lahko uporabim za moja dva pritlikava zajca?
4 sporočila
illiona
Pozdravljeni, želite to postaviti na prostem? Ker ne zdrži različnih vremenskih nevšečnosti, tudi z zaščito. Če pa je za notranjo uporabo, ni nobenih ovir.
1 sporočila
michel
Pozdravljen Yannick, ja, mislim, da za vaše zajce ni posebnega problema, dokler se lahko premikajo skozi različna mačja vrata, in, še vprašanje, ali vas ne skrbi, da bi se lotili lesa konstrukcije, glede na to, da so glodavci??
1 sporočila
florence
živjo, kar se mene tiče, imel sem težavo z ne trdnimi kolesci in nisem bil zadovoljen z mojim nakupom
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, z nakupom sem zelo razočarana in ga ne priporočam. Les je zelo slabe kakovosti (prava cigaretna folija) in kolesca so se pokvarila že po enem tednu.
1 sporočila
caroline
Ker bom namestil na svojem balkonu, da zaščitim leseno hiško, ali lahko nanesem zaščito za les, takšen tip izdelka? Ali to ne bo škodljivo za mojega mačka?
4 sporočila
illiona
Pozdravljeni, za mojo zaščito sem uporabil lazuro, vendar je kljub temu les prejel vodo in je od zunaj zgnil...
1 sporočila
andré
seveda, v teh čudovitih hiškah je ena stvar, to je streha... Ne zdrži nekaj letnih časov zunaj, popolnoma sem prenovil streho ene od mojih hišic z zunanjo vezano ploščo, ki sem jo pobarval.... Torej je bolje biti malo spreten...