Vprašanja, razprave o izdelkih Hiška za mačke Zolia Miky Lodge

94% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mickael
1 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, ali je izdelek res že impregniran?
Chrystelle
2 sporočila
chrystelle fr
da, premazan je z lazuro. Zunaj je že nekaj mesecev in to ne predstavlja nobenega problema. To je izdelek lepe kakovosti.
Marianne
1 sporočila
marianne fr
Pozdravljeni, nimam občutka, da je hiša lazurirana, zdi se mi, da je samo pobarvana. Po lesu sem potegnil s čopičem z lanenim oljem, ki ga je les dobro vpil. To je nasvet, ki so mi ga dali za prejšnjo hišo in ga ponovim vsako leto pred zimo. Vzame samo 10 minut in polepša ter zaščiti hišo....
ALIX
1 sporočila
alix fr
Ali je predvidena odprtina za čiščenje spodnjega dela?
Alain
1 sporočila
alain fr
Ne, vendar je odprtina dovolj velika za ustrezno dostopnost.
Marie Cécile
1 sporočila
marie cécile fr
Moja odrasla mačka, ki tehta 5 kg, sedi na balkonu, ampak ne sme biti prevelika, ker v sedečem položaju doseže streho. Boji se vstopiti v notranjost. Zelo lepa hiša, ampak jo je treba zaščititi, ker je krhka.
Chrystelle
2 sporočila
chrystelle fr
da, strinjam se z vami.
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, ali je primerna za maine coona? Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo