maček, ki urinira, obupan

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
leroy
1 sporočila
leroy fr

pozdravljeni,

moja mačka, stara 4 leta, urinira na različnih mestih v mojem stanovanju, vedno na istem - kavč, za računalnikom in pred kratkim tudi na kuhinjski pult. Obupan sem, saj to počne že eno leto, odkar sem se preselil.

Živim sam in delam 11 ur na dan, prej sem živel z nekom, vedno je imel nekoga ob sebi. Zdaj, ko je sam, lula vsepovsod vsak dan. Že več kot eno leto klečim in čistim njegovo urin.

Kupili smo še eno mačko, da bi ga zaposlili, vendar nič ne pomaga.

Prav tako sem:

- menjal lokacijo za posip

- vsak dan menjal posip

- imel tudi do 3 posode s posipom

- posvetoval s tremi veterinarji

- uporabil Feliway

- uporabil Petscool

- nič rekel

- močno ga grajal

- ni problem z mehurjem

- vsak dan mu namenil posebno pozornost

Tudi ko je balkon odprt, lula na lažjo travo na preprogi.

Če imam srečo, lula v umivalnik, a redko.

Od včerajšnjega božiča je trikrat polulal kavč, zaradi njega sem moral kupiti 2 kavča, to je tretji. Čakam sredo, da ga odpeljem na odpadke. Uničuje mi življenje, ljubim svojo mačko, vendar razmišljam, da bi se ločil od njega, ker sem obupan. Kaj naj naredim, prijatelji?

Samuel
8 sporočila
samuel fr
Na forumu sem našel članek
Sophie
13 sporočila
sophie fr

Ali je bil maček na koncu kastriran? Se je situacija izboljšala od prihoda drugega mačka?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo