Maček, ki grize

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Samantha
1 sporočila
samantha fr
Pozdravljeni, v začetku decembra sem posvojila mucka, ki ima danes skoraj šest mesecev. Rešilo ga je društvo, njegova mama ga ni odstavila. Je ljubek, čist in crkljiv, toda edina težava je, da nas neprestano "napada", tako da nas grize, zlasti zvečer ali ponoči, ko smo v postelji. Grize nas precej močno in včasih celo v obraz. Enako skače na nas in pleza po naših nogah, ko stojimo v kuhinji.

Domnevam, da gre za igro in ne resnično agresivnost. Vendar, čeprav mu večkrat trdno rečemo "ne" in ga postavimo nazaj na tla, to ne zaleže ... poskusili smo ga tudi dati v drugo sobo ... Ali se je že kdo srečal s to težavo? Kako ste rešili problem? Moj maček bo steriliziran v nekaj tednih. Mislite, da ga to lahko "umiri"? Hvala za vaše nasvete :)

Lep večer
Samantha

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo