Maček, ki grize
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
samantha
Pozdravljeni, v začetku decembra sem posvojila mucka, ki ima danes skoraj šest mesecev. Rešilo ga je društvo, njegova mama ga ni odstavila. Je ljubek, čist in crkljiv, toda edina težava je, da nas neprestano "napada", tako da nas grize, zlasti zvečer ali ponoči, ko smo v postelji. Grize nas precej močno in včasih celo v obraz. Enako skače na nas in pleza po naših nogah, ko stojimo v kuhinji.
Domnevam, da gre za igro in ne resnično agresivnost. Vendar, čeprav mu večkrat trdno rečemo "ne" in ga postavimo nazaj na tla, to ne zaleže ... poskusili smo ga tudi dati v drugo sobo ... Ali se je že kdo srečal s to težavo? Kako ste rešili problem? Moj maček bo steriliziran v nekaj tednih. Mislite, da ga to lahko "umiri"? Hvala za vaše nasvete :)
Lep večer
Samantha
Domnevam, da gre za igro in ne resnično agresivnost. Vendar, čeprav mu večkrat trdno rečemo "ne" in ga postavimo nazaj na tla, to ne zaleže ... poskusili smo ga tudi dati v drugo sobo ... Ali se je že kdo srečal s to težavo? Kako ste rešili problem? Moj maček bo steriliziran v nekaj tednih. Mislite, da ga to lahko "umiri"? Hvala za vaše nasvete :)
Lep večer
Samantha