Maček in Pes

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stephanie
3 sporočila
stephanie fr

Pozdravljeni,

Imam majhnega psa in zelo bi si želel imeti tudi mačko. Vendar je splošno znano, da med tema dvema živalima običajno ni velike ljubezni... Imate kakšne metode in nasvete, kako doseči, da bi se razumela in živela skupaj mirno?

Hvala za vaše odzive!

Amélie
1 sporočila
amélie fr

Osebno imam majhnega psa in mačko, in to gre kar dobro skupaj. Na začetku sem se izogibala, da bi jih pustila v istem prostoru, še posebej brez nadzora... Zdaj se na splošno ignorirata, tako da ni prevelikih težav! Vsaka žival ima sicer svoj značaj, na žalost pa tega ne moreš predvideti... Tudi dva mačka nista zagotovilo, da se bosta razumela.

Sandrine
2 sporočila
sandrine fr

Živjo Stéphanie!

Če res želiš imeti mačko, ne odlašaj! Osebno imam vedno mačke in pse, in se zelo dobro razumejo, ali pa se, če se ne "ujamejo", ignorirajo. Imela sem celo mačko in psa, ki sta imela odlično povezanost, bilo je čarobno videti, kako se stiskata! Po tem, ko sem izgubila svojega psa, sem imela še vedno dve mački: ena je bila stara 8 let, druga pa le 7 mesecev, in pred kratkim sem posvojila mladiča rottweilerja. Na začetku ni bila velika ljubezen, bili sta presenečeni in ne ravno navdušeni, ko sta videli to veliko kepo dlake, ki se ni igrala enako kot oni, ki jima je tekla za petami in ju rahlo grizla, ko ju je ujela, a ko sta spoznali, da je tako kot onidve del družine, da ne bo več odšel, in da obdržita svoje mesto, sta ga sprejeli in mislim, da bo samo še boljše, ko odraste. Edini nasvet, ki ti ga lahko dam, je, da vzameš mladiča, saj živali to zaznajo in spoštujejo, in to v obe smeri, tako delujejo moji. Prav tako ti svetujem, da jih pustiš, da se sami odkrijejo, medtem ko jih nadziraš od daleč, in če, tako kot jaz, govoriš svojemu psu, ga "pripravi" tako, da mu poveš, da bo kmalu imel "mačjega" prijatelja!

Paricia
2 sporočila
paricia fr

Živijo, imam tudi pse in mačke, ki dobro sobivajo, na začetku je bilo težko, zdaj pa se odlično razumejo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo