Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji radiator ležalnik Deluxe
27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
danièle
Pozdravljeni, ali je mogoče nastaviti višino viseče mreže, tako da se lahko žival usede vanjo tako, da se povzpne s tal, ne da bi morala skočiti? Rad bi to ponudil svojim dihurjem.
5 sporočila
marie
Pravkar sem prejel visečo mrežo ... ni praktična ... slabo se drži na radiatorju in ko je približno stabilna, mesto, kjer bi moral sedeti maček, nagiba ... zato se ne počuti varno. Nakup za nič ...
1 sporočila
marie pierre
RADA BI VEDELA, KAKO NAROČITI LUKSUZNA VISEČA MREŽA A11 EVROV V RJAVI IN ČRNI BARVI, SAJ OB NAROČILU NE MOREM IZBRATI BARVE.
16 sporočila
martine
Pozdravljeni. V nekaterih strankinih komentarjih je navedeno, da se ta izdelek ne prilega določenim radiatorjem. Ali se prilega radiatorjem, ki so široki 10 cm? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, podpora je nastavljiva od 10 do 12cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
katia
Pozdravljeni, iščem radiatorsko posteljo - visečo mrežo za mačka težkega 7 kg in 500 g. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost ne razpolagamo s takšnimi izdelki za mačko te teže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
chloe
Pozdravljeni. Moj maček tehta 7kg200 in ta je primeren.
1 sporočila
lucine
Pozdravljeni, moj radiator iz litega železa je debel 15 cm, ali je viseča mreža primerna za moj radiator? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, nosilec je nastavljiv od 10 do 12 cm, vendar ne bo primeren za radiator širine 15 cm. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
3 sporočila
clara
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kako dolgo je zadnji del viseče mreže (tisti del, ki ga pritrdite)? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Del, ki se pritrdi na radiator, je nastavljiv in se prilagodi večini radiatorjev, zato je velikost spremenljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
helene
Pozdravljeni, ali bi bila ta viseča mreža uporabna za mačka, ki tehta 6 kg? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Največja teža, ki jo lahko ta mačje drevo podpira, je 6 kg.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je mogoče to namestiti tudi na balkonsko ograjo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
če vaša ograja ni predebela, bi ta izdelek moral ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
če vaša ograja ni predebela, bi ta izdelek moral ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, moj radiator meri 9 cm v širino. Ali je kompatibilen s tem visečim ležiščem? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta izdelek ima kljuke, ki se prilagodijo različnim velikostim radiatorjev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eleonore
živijo, ali je ta viseča mreža primerna za mačka, ki tehta 4 kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni nobenega problema, ta izdelek je primeren za vašo 4 kg težko žival. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
frederique
ŽIVJO, ALI LAHKO NAMESTIM MAČJO VISEČO MREŽO NA PRIŽGAN RADIATOR. ALI NI NEVARNOSTI, DA BI SE VNELA? HVALA.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, opominjamo vas, da je prepovedano pokrivati ali oblačiti električni radiator. Torej, po sklepanju, to ni dovoljeno. To je mogoče le pri litoželeznem radiatorju. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
virginie
Dober večer, ali ima viseča mreža snemljivo prevleko? Ali se lahko prevleka opere? Hvala! Lucie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, vreča za ležanje je snemljiva. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
jenny
Pozdravljeni, imam star radiator iz litega železa, ki je širok 22 cm. Ali bi bil viseča mreža združljiva? Če ne, ali bi bil primeren kateri drug model? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ne moremo vam zagotoviti, da bo viseča mreža stabilna na vašem radiatorju. Na žalost nimamo podobnih izdelkov, ki bi ustrezali vašemu radiatorju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, imam star radiator iz litega železa, ki je širok 12 cm. Ali bi bil viseči stol združljiv tudi z mojim? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To ne bo povzročilo težav vašemu radiatorju.
Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
To ne bo povzročilo težav vašemu radiatorju.
Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia