Vprašanja, razprave o izdelkih

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marielle
1 sporočila
marielle fr
Pozdravljeni, obstajajo ločilne rešetke za to kletko? Naša dva morska prašička se prepirata in ne moreta ostati v istem prostoru. Hvala vam. Lep pozdrav,
Matthieu
1 sporočila
matthieu fr
Pozdravljeni, z veseljem bi vam odgovoril, vendar sem naročil kletko 20. decembra 2020 in še vedno čakam, da jo dostavijo. Kljub temu sem jo naročil, da jo dostavijo na pošto v mestu zaradi ugodnega delovnega časa, ki ga ponuja. Do danes ne vem, kje je moje naročilo in ničesar nisem izvedel od podjetja Zoomalia, razen tržnih postopkov. Na kratko, nisem zelo zadovoljen s to platformo in mi je žal, da vam ne morem dati več informacij.
raphael
1 sporočila
raphael fr
Pozdravljeni. Prejel sem e-pošto, ki pravi, da lahko plačam na 2 ali 3 obroke brez obresti. Vendar na tem izdelku to ni ponujeno, čeprav bi ga želel kupiti.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za pomoč strankam na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). Svetovalec vam bo zagotovil vse potrebne informacije v zvezi z vašim naročilom. Lahko tudi pošljete e-pošto neposredno službi za pomoč strankam prek sledenja vašemu naročilu v vašem uporabniškem računu. Odgovor boste prejeli v 24 urah. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nina
2 sporočila
nina fr
Pozdravljeni, naročil sem to kletko in prejel sem jo s 4 majhnimi stvarmi, ki so pritrjene, in domnevam, da jih je treba odstraniti, vendar ne vem, čemu služijo ... hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je odgovoriti brez ogleda zadevnih predmetov. Svetujemo vam, da se obrnete na našo službo za podporo strankam in vzpostavite stik prek sledenja vašega naročila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
céline
1 sporočila
céline fr
bsr, Nina, mislim, da govorite o plastičnih kotnikih.. te je treba namestiti na vsak kot pladnja in jih zaskočiti v rešetke kletke, da se zagotovi njihovo pritrjevanje..poglejte bolj pozorno sliko kletke ali pa še eno, pa jih boste videli ;)
Aymy
1 sporočila
aymy fr
Pozdravljeni, ali se kletka odpira spredaj? In kakšne so njene prave dimenzije? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije te kletke so 118 x 64,5 x višina 47 cm. Ima dve odprtini: eno na vrhu in eno na sprednji strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, želel/a bi vedeti, če imate še vedno na zalogi barvo kot na fotografiji, če da, kako naročiti kletko v tej barvi. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je v barvi WARM GREY (topla siva). Z lepimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
Andy
1 sporočila
andy fr
Pozdravljeni, ali je barva te kletke na fotografiji enaka barvi izdelka? Hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Barve se lahko razlikujejo glede na dostavo našega dobavitelja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
severine
3 sporočila
severine fr
zdravo, ali bo ta kletka primerna za 2 morska prašička, glede na to, da bo razširjena z ograjo, da bosta imela več prostora ???? hvala vnaprej! :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za vaša dva morska prašička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
gregoire
1 sporočila
gregoire fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je nosilec za kolešček za kletke Ferplast primeren za to kletko, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočljivo je uporabljati nosilec iste blagovne znamke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Cécilia
1 sporočila
cécilia fr
Pozdravljeni, ali so rešetke kletke srebrne barve?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dejansko so letvice srebrne. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo