Vprašanja, razprave o izdelkih
18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marielle
Pozdravljeni, obstajajo ločilne rešetke za to kletko? Naša dva morska prašička se prepirata in ne moreta ostati v istem prostoru. Hvala vam. Lep pozdrav,
1 sporočila
matthieu
Pozdravljeni, z veseljem bi vam odgovoril, vendar sem naročil kletko 20. decembra 2020 in še vedno čakam, da jo dostavijo. Kljub temu sem jo naročil, da jo dostavijo na pošto v mestu zaradi ugodnega delovnega časa, ki ga ponuja. Do danes ne vem, kje je moje naročilo in ničesar nisem izvedel od podjetja Zoomalia, razen tržnih postopkov. Na kratko, nisem zelo zadovoljen s to platformo in mi je žal, da vam ne morem dati več informacij.
1 sporočila
raphael
Pozdravljeni. Prejel sem e-pošto, ki pravi, da lahko plačam na 2 ali 3 obroke brez obresti. Vendar na tem izdelku to ni ponujeno, čeprav bi ga želel kupiti.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za pomoč strankam na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). Svetovalec vam bo zagotovil vse potrebne informacije v zvezi z vašim naročilom. Lahko tudi pošljete e-pošto neposredno službi za pomoč strankam prek sledenja vašemu naročilu v vašem uporabniškem računu. Odgovor boste prejeli v 24 urah. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nina
Pozdravljeni, naročil sem to kletko in prejel sem jo s 4 majhnimi stvarmi, ki so pritrjene, in domnevam, da jih je treba odstraniti, vendar ne vem, čemu služijo ... hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Težko je odgovoriti brez ogleda zadevnih predmetov. Svetujemo vam, da se obrnete na našo službo za podporo strankam in vzpostavite stik prek sledenja vašega naročila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
bsr, Nina, mislim, da govorite o plastičnih kotnikih.. te je treba namestiti na vsak kot pladnja in jih zaskočiti v rešetke kletke, da se zagotovi njihovo pritrjevanje..poglejte bolj pozorno sliko kletke ali pa še eno, pa jih boste videli ;)
1 sporočila
aymy
Pozdravljeni, ali se kletka odpira spredaj? In kakšne so njene prave dimenzije? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije te kletke so 118 x 64,5 x višina 47 cm. Ima dve odprtini: eno na vrhu in eno na sprednji strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, želel/a bi vedeti, če imate še vedno na zalogi barvo kot na fotografiji, če da, kako naročiti kletko v tej barvi. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je v barvi WARM GREY (topla siva). Z lepimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
andy
Pozdravljeni, ali je barva te kletke na fotografiji enaka barvi izdelka? Hvala lepa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Barve se lahko razlikujejo glede na dostavo našega dobavitelja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
severine
zdravo, ali bo ta kletka primerna za 2 morska prašička, glede na to, da bo razširjena z ograjo, da bosta imela več prostora ???? hvala vnaprej! :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za vaša dva morska prašička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gregoire
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je nosilec za kolešček za kletke Ferplast primeren za to kletko, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočljivo je uporabljati nosilec iste blagovne znamke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cécilia
Pozdravljeni, ali so rešetke kletke srebrne barve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dejansko so letvice srebrne. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia